Prajem pekny den. Zhanam drivre,hlavne mi ide o wifi, na ntb asus aspire one d255e 13ckk , model PAV70. Idealne aby som to mohol mat ako instalacku na usb s ktorej by som to mohol instalovat, inak neviem rozbehnut internet,uz som to skusal xkrat a instaloval drivre od roznych vyrobcov. Fici to na win xp.
Vopred dakujem.
drivre k asus aspire one d255e 13ckk PAV70
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: drivre k asus aspire one d255e 13ckk PAV70
Hmm to je veľmi ťažko s acermi, keď napíšem do ich vyhľadávača na stránke d255e a nenájde mi to nič. Skúšal si sa manuálne preťukať na ich webe ku driverom? Btw. XP je 32 či 64 bit?
-
dobi235
Light Professional
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers
...asi 3 sekundy hladania na google
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2013, 11:54)
lebo na acer stranke je to AOD255E
...asi 3 sekundy hladania na google
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2013, 11:54)
lebo na acer stranke je to AOD255E
Vdaka za odpoved chlapi,len haluz je v tom ze ja uz predtym som skusal manualne instalovat a stahovat drivre po jednom na xp 32 bit, a vtip je v tom ze sa mi vidi ze win a driver si ani v jednom zo 4 pripadov nevie najst uplne cestu,inak povedane,asi to chce nejaku instalacku ale cd mechanika neni pripustna cize obraz disku asi tazko,jedine ak by sa mi nejakym zazrakom dostalo moznosti mat obraz na usbcku drivrov a mozno by to islo tak a kompatibilne by to mohlo byt automaticky,predtym som mal linux a to rozpoznal hned,ale chcem tam ten win xp kvoli vacsej prehladnosti,miestu na disku atd.
tak neviem co dalej
tak neviem co dalej
-
dobi235
Light Professional
pokial viem tak su to .exe subory tak tam nema byt aky problem ved to len normalne nainstalujes, a stiahol si spravny driver? lebo napr na wifi som ich tam videl viac
Poskusal som vsetky drivre,normalne som ich nainstaloval,resetoval pocitac,postupne,vsetko normalne co zvladne kazdy priemerny uzivatel co sa tomu rozumie.Ide o rozpoznavanie hw cez sw a to ci sam win rozpozna hned po instalacii ako ma pracovat s tym, nuz on nerozpoznal a treba mu pomoct maximalne ako to ide,tak to bude treba inak urobit
-
dobi235
Light Professional
ako inak to chces urobit?.. nainstalujes, restartujes ak treba a ides.. tam nemas co ine robit.. pokial mas spravny driver pre spravnu verziu win..