Mám taký drobný problém...
Môj príbeh sa začína pred pár dňami, keď som predal starý notebook jednej pani. Celé to bolo na rýchlo, a tak som nestihol dať preč win, ktorý tam bol(nemám pravý)... Kúpil som si nový notebook a chcel tam dať ten istý windows ako na starom notebooku. Všetko bolo v poriadku až kým som prišiel na facebook a zistil, že sú tam uložené prihlasovacie údaje tej pani... Je možné, že kvôli tomu, že máme rovnaké windowsy, teraz máme uložené navzájom údaje? Môže sa ona dostať k mojim údajom?
uložené prihlásenie cudzieho človeka
Re: kuriózny problém
premenuj si nazov temy na daco logicke, potom mozno dostanes odpoved (pravidlo 19)
Re: kuriózny problém
Aky pouzivas prehliadac? Vypni si synchronizaciu profilu a nastavení.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: uložené prihlásenie cudzieho človeka
ty si predal notebook na ktorom by mohli byt tvoje udaje ulozene v prehliadaci, kupil si si novy a to mi vysvetli akym zazrakom by sa tam dostali udaje zrovna tej pani alebo hocikoho ineho
Údaje som vymazal... Aj osobné veci, čo som mal na pc, len som to nenaformátoval... A ako sa tam dostali tie údaje mi nejde do hlavy, na to sa pýtam, takže ti to nevysvetlím 
ziadna veda, presne jak pisal Spixy
udaje si mozno zmazal ale ostal si prihlaseny na google konto v chrome
babka sa ti cez to prihlasila a potom vliezla na FB kde dala svoje udaje...tie sa nasledne ulozili na servery
udaje si mozno zmazal ale ostal si prihlaseny na google konto v chrome
babka sa ti cez to prihlasila a potom vliezla na FB kde dala svoje udaje...tie sa nasledne ulozili na servery