Upnul som na youtube video s niekoľkými pesničkami a youtube mi vyhodil hlášku
Neviete či sa to dá nejako obísť?Toto video predtým obsahovalo zvukovú stopu, na ktorú sa vzťahovali autorské práva. Z dôvodu uplatnenia si nároku na ňu vlastníkom autorských práv bola táto zvuková stopa natrvalo stlmená.
V predošlom videu (v tom istom len skôr odovzdanom) mi vyhodilo, že zistený obsah tretích strán, som dal že dobre potvrdzujem, potom mi napísali tam keď som to potvrdil, že zvuk ostane ale budú reklamy som to znovu potvrdil. Na ďalší deň idem kuknúť a zas nebol zvuk teraz už som mal na výber pri niektorých pesničkách iba odstrániť, tak som to nechal tak. Neskôr keď som prišiel tak už som mal len pri jednej odstrániť tie ostatné boli akože "schválené", tak som ju odstránil ale zvuk sa zas nevrátil.
V novšom videu som po vypísaní tej hlášky mal na výber už len to čo je v prílohe.
Videá na YT majú všelijakú možnú hudbu v sebe hlavne čo som kukal zábery z hier a im to zvuk nevymazalo. Ako pesničky by som mohol zmeniť ale potom celý deň uploadovať a na koniec mi to aj tak vyhodí znovu.
Ako dám zvuk naspäť do videa, čo s tým teraz?