Problém v komunikácii
Problém v komunikácii
Pred pár dňami som troška lepšie spoznal jednu babu a strašne sa mi páči už dlhšiu dobu. Boli sme spolu na jednej akcii a dalo sa s ňou baviť. Chcel by som ju pozvať niekam von sám, ale mám z toho strach že budem nejaký vyklepaný že som s ňou osamote a nebudem mať čo povedať. Neexistujú nejaké rady alebo som stratený prípad? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém v komunikácii
existujú rady, ale všetky sú tak otrepané typu "buď sám sebou", "netlač na ňu zbytočne" a podobne, že ty tomu neveríš a zrejme chceš niečo iné keď sem píšeš. A práve to z teba robí ten stratený prípad
každý človek (áno qwerty, aj ženy sú ľudia) je originálny a vyžaduje individuálny prístup. Univerzálne rady ti nikto nedá. Nie sú to hračky ku ktorým si stačí prečítať manuál. Reaguj na jej reakcie podľa toho, ako uznáš za vhodné.
každý človek (áno qwerty, aj ženy sú ľudia) je originálny a vyžaduje individuálny prístup. Univerzálne rady ti nikto nedá. Nie sú to hračky ku ktorým si stačí prečítať manuál. Reaguj na jej reakcie podľa toho, ako uznáš za vhodné.
-
uplink
VIP
DonAndres - už len to že takto uvažuješ Ťa predurčuje na fail. Musíš si to dať v hlave dokopy a všetko ostatné pôjde samo. Hlavne nikdy nepristupuj ku žene ako ku "final destination". Je len jedna z mnohých, vždy bude. Na výber je pár miliárd. Nikdy nepokladaj ženu za "jedinú", lebo sa Ti to stane osídlom a žarnovom na krku. Totižto žena nikdy ani nie je tá jediná. Ver mi...
To už mi povedalo veľa ľudí že by som si mal veriť ale proste keď príde na nejaké pozvanie/vyznanie tak to vždy neskutočne spackám. A dievča som ešte nemal.
-
audiotrack
VIP
"nechcela by si ísť na kávu?"
Čo sa dá spackať na týchto 6 slovách? Ak si to nevieš zapamätať, tak si ich napíš a prečítaj tesne pred spýtaním
Čo sa dá spackať na týchto 6 slovách? Ak si to nevieš zapamätať, tak si ich napíš a prečítaj tesne pred spýtaním
-
uplink
VIP
audiotrack - neznášam kávu, corisant! heh, žartujem. Kľudne ju pozvi von do parku len pokecať, na prechádzku, že by si ju chcel viac spoznať, vedieť o nej niečo viac. To je také milé a romantické. Káva je hrozný dvojzmysel, hneď za tým vidí baba sex. Park je neobvyklý, hlavne verejné miesto, alebo prechádzka. Je to fakt milé a je to women soul icebreaker.
-
audiotrack
VIP
no vidíš, na prechádzku v parku mu zase môže povedať že by si dala radšej kávu ako sa motať v tom slnku po vonkuuplink napísal:audiotrack - neznášam kávu, corisant! heh, žartujem. Kľudne ju pozvi von do parku len pokecať, na prechádzku, že by si ju chcel viac spoznať, vedieť o nej niečo viac. To je také milé a romantické. Káva je hrozný dvojzmysel, hneď za tým vidí baba sex. Park je neobvyklý, hlavne verejné miesto, alebo prechádzka. Je to fakt milé a je to women soul icebreaker.
-
kabul
Expert
uz len to je na nich zle, ze zacinaju negaciouaudiotrack napísal:"nechcela by si ísť na kávu?"
inak z vlastnych skusenosti volam vzdy len "von", s tym, ze nenapadne zistim co by chcela robit, kam ist... v takychto horucavach zvycajne koncime na pive/kofole
Tak fajn keď ju stretnem tak sa proste spýtam, ak neodmietne tak to nie je beznádejné.
Alebo ju skús zobrať nakupovať.
Povedz jej že potrebuješ nejaké tričko a že potrebuješ poradiť. Keď už budete v nejakom obchodnom centre tam už sa dá robiť viac vecí. Spomínané nakupovanie, káva/čaj, prechádzanie/rozprávanie, alebo pôjdete niekde inde (záleží od lokality) do parku a pod.
Nebude ale hneď jasné keď ju niekam pozvem sám že o ňu mám záujem? Keďže som s ňou bol iba raz a zrazu ju hneď niekam volám a ani ju poriadne nepoznám.
Tak ale o to ide. Buď ju môžeš zavolať von, alebo čakať.. a čakať a čakať a ťuk. Friendzone