Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Spokojenost?

Ano
186
63%
Ne
71
24%
Jeste nevim
36
12%

Celkom hlasov: 293

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

Kaliovic napísal:Dobre, mas pravdu, zmeny su potrebne, ale myslis ze sa to musi riesit takto radikalne? :? Preco by sa v casti warez nemohli prispevky zamykat tak ako vtipy? Proste by tam boli iba linky a ak by mal niekto otazku ohladne linku, napisal by SS tomu co to tu postol... A ak chcete mat super poriadok, tak ako som uz navrhol - dat warez sekciu ako kvazi elite sekciu a pustat tam len tych, o ktorych uz viete ze su OK... Hm? :) Plus zrusit pocitanie prispevkov. Ja viem ze to nie je moc realne, ale nadej zomiera posledna... :oops:
Warez je ilegalny tak ako aj jeho sirenie. To je samo o sebe dostatocny dovod.
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Les napísal:Warez je ilegalny tak ako aj jeho sirenie. To je samo o sebe dostatocny dovod.
To je sice pekne a vsetci si to dobre uvedomujeme, ale neviem ako ty, ale ja svoje peniazky radsej oplieskam na veci na ktorych usetrit nemozem (napr. take jedlo... :wink: ) a co mozem si zozeniem zadara... :wink:
Takze asi tak. A nechod tu na mna prosim s recami typu - Zabijas hudbu!, lebo tento biznis je jednym z najvynosnejsich ak nie najvynosnejsi vobec a tie prasata ako napr. americki rapery, z ktorych drvivu vacsinu ani nepozname, si valaju zadky v zlatych masaznych vaniach.... :roll:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Kaliovic napísal:To je sice pekne a vsetci si to dobre uvedomujeme, ale neviem ako ty, ale ja svoje peniazky radsej oplieskam na veci na ktorych usetrit nemozem (napr. take jedlo... :wink: ) a co mozem si zozeniem zadara... :wink:
Takze asi tak. A nechod tu na mna prosim s recami typu - Zabijas hudbu!, lebo tento biznis je jednym z najvynosnejsich ak nie najvynosnejsi vobec a tie prasata ako napr. americki rapery, z ktorych drvivu vacsinu ani nepozname, si valaju zadky v zlatych masaznych vaniach.... :roll:
Prepac, ale neporozumel som tu suvislost tvojho prispevku.
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Les napísal:Prepac, ale neporozumel som tu suvislost tvojho prispevku.
Nevadi, nechaj to tak. Aj tak to, ze warez je ilegalny, nie je dovodom jeho zrusenia na tomto fore (aspon ja mam z toho celeho taky dojem).
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

lama2d napísal:Fakt by nebolo zle keby hojko uploadol databazu(cast kde sa nachadza warez). Napokon sme nadtym stravili plno casu pisanim a zhananim liniek, tak si to snad zasluzime. Ved co ti to da?
kopu zabiteho casu.
1. bol by sprosty keby ju dal von
2. zabil by s tym vela casu
3. povedz mi ako chces odfiltrovat jednotlive prispevky s warezom? co ked tu ma v tych DB tabulkach take polia co ty nie??

ha?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

drakeman napísal:kopu zabiteho casu.
1. bol by sprosty keby ju dal von
2. zabil by s tym vela casu
3. povedz mi ako chces odfiltrovat jednotlive prispevky s warezom? co ked tu ma v tych DB tabulkach take polia co ty nie??

ha?
1. presne
2. hmm ani nie
3. jednoduchy php skript by urobil presne to co chces.
takze ked to zhrnieme... nic nedostanete :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zbytocne to riesite, zaloha sa robi a je uloza x-dni, neviem tento pocet ale je to jedno, aj keby ta zaloha bola dostupna pre mna, tak ju nedam. Mozete prosit, zobrat, nadavat mi... ale nic nebude. Aj tak neviem na co by vam boli tie stare a nefunkcne linky.
warezak
Light Expert
Light Expert

Re: Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Príspevok od používateľa warezak »

hojko napísal:Tak co? Spokojnost ze ide forum? Lebo mailov a sprav na ICQ prislo dost vela, teda az moc :cry:
Spokojnosť :wink:
A bude možné dať link na svoje warez forum :D :?: :?:
Ale niak pozeram asi už nebudeš potrebovať tolko moderatorov(nie že by som ich chcel uraziť ale ked už nebude w4r3z tak bude menej roboty) :)
trizzo
VIP
VIP

Re: Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Príspevok od používateľa trizzo »

warezak napísal:Spokojnosť :wink:
A bude možné dať link na svoje warez forum :D :?: :?:
Ale niak pozeram asi už nebudeš potrebovať tolko moderatorov(nie že by som ich chcel uraziť ale ked už nebude w4r3z tak bude menej roboty) :)
kokozs...najviac roboty bolo vzdy aj tak s volnou diskusiou a ostatnymi charakterom podobnymi diskusiami a nie s warezom...takze roboty menej nebude...
cigicigi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

:(((

Príspevok od používateľa cigicigi »

skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik
trizzo
VIP
VIP

Re: :(((

cigicigi napísal:skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik
nie....toto forum bolo najkvalitnejsie, takze sa s nim nemozu ine fora porovnavat :D :lol:
cigicigi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

:)))

Príspevok od používateľa cigicigi »

uz som nasiel... nejake warforum ktore tu bolo uz parkrat spominane :) vyzera dobre :) len musim pozret ci je tam este warez alebo tiez presli do suchych tem ako hojko :shock:
lubo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lubo »

DELETE hojko.com from bookmarks ... proceed ..... complete

thanx, good work: admins, modins, users ... :) bye
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

lama2d napísal:Zalohu ma aj hosting staci si ju vypytat.
zaloha nebude, aj keby bolo 10 zaloh tak ju urcite nikto z vas nedostane. Koniec diskusie, dalsi prispevky na tuto temu mazem!
Up
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Up »

Co je zvlastne na cisle 555 nikdy nepochopim. Aj tak vam ten vtip z maznutim nevyjde. Prvych aprilov do roka nemoze byt viac ako 2, takze bacha na to :!:
Brito
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Brito »

zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.

PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
bozz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bozz »

Ja to vidim takto volakomu sa nechce vražat peniaze do toho z čo asi nič nema databaza sa zvetšuje a tym by bolo treba zvetsit miesto na servery ktore asi nieje lacne keby bolo toto forum platene tak by hojko urcite inak rozmyslal a nemazal by warez ved warez mu zabera najviac miesta v dazabaze tak asi tak :wink:
trizzo
VIP
VIP

Up napísal:Co je zvlastne na cisle 555 nikdy nepochopim. Aj tak vam ten vtip z maznutim nevyjde. Prvych aprilov do roka nemoze byt viac ako 2, takze bacha na to :!:
nie, toto nie je prvy april....warez skoncil
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Hosting platili uzivatelia. Ja osobne nie ale myslim ze nie kazdemu kto platil hosting to vyhovie. Keby si bol aspon trochu ferovy, tak pockas do konca roka, kym sa bude platit znova hosting a vsetkym by si povedal ze warez uz nebude. Warez mi tu chybat nebude, ale nepaci sa mi ten princip ako si ho zrusil... Len tak znicoho nic, ze si sa zle vyspal, vbehol si na irc kde bol nahodou tomaso a spytal si sa kto je za zrusenie warezu. Potom uz bez varovania si forum odstavil. Mohol si povedat ze warez sa rusi a forum bude mat odstavku, ale nie. Toto sa mi zda dost necestne. :evil: :!:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

bozz napísal:Ja to vidim takto volakomu sa nechce vražat peniaze do toho z čo asi nič nema databaza sa zvetšuje a tym by bolo treba zvetsit miesto na servery ktore asi nieje lacne keby bolo toto forum platene tak by hojko urcite inak rozmyslal a nemazal by warez ved warez mu zabera najviac miesta v dazabaze tak asi tak :wink:
Hosting platia uzivatelia :!:
Napísať odpoveď