Polák
Je logické, že každý športový komentátor má svoj typický štýl a nie každý môže každému vyhovovať. Mne sa napr. štýl Karola Poláka páči - je tam nadhľad, prehľad a skúsenosť. Úplne na opačnom konci je komentátor, na meno ktorého si teraz nespomeniem - ten prekričí 90 minút zápasu. Keď skončí zápas normálne mi odľahne....
jj asi tak, uz fakt je onicom vobec nema prehlad, nepozna hracov, otrasna vyslovnost mien, skace do reci... atdpHysIQ napísal:Mne sa jeho komentovanie vobec nepaci. Ved ma viac ako sedemdesiat tak by sa mohol venovat svojim vnucencom a komentovaniu dat pokoj.
jojo Slavo a Viktor su fakt dobry a uz dufam ze ten starec Polak nebude komentovat lebo z neho zosediviemicecube napísal:jj asi tak, uz fakt je onicom vobec nema prehlad, nepozna hracov, otrasna vyslovnost mien, skace do reci... atdzo slovenskych komentatorov je najlepsi Slavo Jurko a Viktor Blazek obidvaja komentuju na Galaxii sport
-
jakub199
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja ho uznávam pretože niekedy bol dá sa povedať najlepší komentatro v SVK-CZE ale teraz je uz chlapec starí a mal by isť do dochodku lebo uz asi 70 percen ludi vcente mna sa na nom smeje ale aj tak klobuk dole co niekedy dosiahol . Zoberme si Ninaja ten je mladi a nasmejem sa na nom viac na Polakovi ten by mal ist do dochodku uz teraz
jj Ninaj je legenda
http://ninajovsvet.okweb.sk/