Program na prehravanie hudby, ale nie WINAMP, tak aky?
-
worman
Star
- Kontaktovať používateľa:
Program na prehravanie hudby, ale nie WINAMP, tak aky?
No poradte, ale nie WINAMP lebo uz ma nebavi, ceeeem nejaky iny a ja osobne ine prehravace nepoznam, tak poradte

A co mas proti WMP?worman napísal:t0m4s3: Pretoze WINAMP mi uz pripadal stereotypny, tak chcem vyskusat nejaky iny, aspon ine prostredie
.cov: No tak to snad nie, to neceeem taky
Pokial ti pripada WinAmp sterotypny,tak preco si z intenetu nestiahnes na WinAmp rozne skinny a v menu WinAmpu si zapnes funkciu "nahodny skin pri hrani" a vzdy budes s napatim ocakavat, aky vyzor nahodi WinAmp.
P.S. A podla mna je jedno, ako vyzera prehravac. Hlavna vec ze hra (dobre) - a to WinAmp splnuje. Pretoze ked pocuvam hudbu, necumim na prehravac. Bud pracujem s pocitacom a vtedy aj tak prehravac nevidim, alebo cumim do stropu a zas necumim na prehravac. Je to presne tak isto, ako sa tu niektory predvadzaju, aky maju wallpaper (obrazok) na ploche. Ja svoju plochu nevidim, pretoze na pocitaci vzdy nieco robim (hram sa, pisem, kreslim) a plochu vidim malokedy.
-
audiotrack
VIP
-
jonathan.davis.com
Light Professional
Foobar2000
Vzhledove na nem sice nic pekneho neni, ale prehravac je tady od toho aby prehraval a ne aby se na nej koukalo
Nabizi spoustu funkci + dalsi pridavne pluginy. Da se v nem nastavit prakticky vse a tomu taky odpovida trosku slozitejsi pocatecni nastaveni.
Uz jej pouzivam asi druhy mesic a k winampu bych se nevratil.
Recenze + download: http://magazin.stahuj.cz/recenze/33/?xx ... -735113783
Vzhledove na nem sice nic pekneho neni, ale prehravac je tady od toho aby prehraval a ne aby se na nej koukalo
Nabizi spoustu funkci + dalsi pridavne pluginy. Da se v nem nastavit prakticky vse a tomu taky odpovida trosku slozitejsi pocatecni nastaveni.
Uz jej pouzivam asi druhy mesic a k winampu bych se nevratil.
Recenze + download: http://magazin.stahuj.cz/recenze/33/?xx ... -735113783
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
shadow_band
Amateur
-
Dawn
Medium Star
-
Dawn
Medium Star
-
jonathan.davis.com
Light Professional
lolDawn napísal:Real player by mozno bol fakt dobry ale ak chces funkcnost tak iba WinAmp a to ti povie kazdy.
Zkusil jsi nekdy i neco jineho?
Neurazej se, ale ty o tom pravdepodobne moc prehled nemas. Rekni mi 5 duvodu proc bych mel chtit pouzivat winamp misto neceho jineho? Co nabizi navic? Nebo v cem je lepsi?Dawn napísal:Kazdy kto tomu rozumie
Winamp je urcite vyborny prehravac, ale tvrdit, ze je na tom funkcne nejlip je blabol