Lahodis mojim ociam...only napísal:hh neni styl neni to nic je to len hovorenie do rytmu nema to hlavu ani patu hudba to nie je rozhodne...a ked niekto chce zit po priklade nejakeho hip hopaka z ghetta jeho problem ale osobne si myslim ze su aj lepsie zivotne styli ktore maju aj nejaku hodnotu
Ach tie zenske... Novy TREND ???
heheee
tak tato thema sa mi fakt paci, najma tie chalanske nazory
moj nazor: mne sa to nepaci, ja osobne to vobec nepotrebujem k zivotu a ani sa nepokusam ukazovat svoju spodnu bielizen...je vsak jeden pripad, ktory sa fakt pozdava aj mne, kedze ste tu nespominali iba nohavicky, ale aj podprsenky, tak som vam chcela ukazat, ci by sa vam nepacilo toto (foto dole)...mne sa to dost paci a zda sa mi to celkom cool, pokial ma babenka co ukazat, ja osobne by som sa tak obliekla, ale je to vec vkusu...ale ete k tej foto-pod tym samozrejme podprsenka!...
a co sa tyka tych nohaviciek- to nikdy, samozrejme moze sa stat, ze to "vylezie" same, to je potom take spontane a myslim, ze to sa prepacit da, ale ked idem cielene- mne sa to moc nepozdava
a co sa tyka tych nohaviciek- to nikdy, samozrejme moze sa stat, ze to "vylezie" same, to je potom take spontane a myslim, ze to sa prepacit da, ale ked idem cielene- mne sa to moc nepozdava
- Prílohy
-
- kylie.jpg (16.68 KiB) 1903 zobrazení
Retsko: mne sa to tricko- tielko velmi paci a chcem si take kupit, ale budem ho nosit iba s podprsenkou, nejakou sexi
ostatne zostane len pre frajera...a pocuvaj, predstav si, ze okolo teba prejde taka baba bez podprsky, v pohode, pozries sa, nechat na nej oci, ale uz jej vsetko vidis...a keby presla v podprskou nemal by si chut "objavovat"? 
tak to je fest smola....jin153 napísal:Mi kua hovorte!!! Predomnou na strednej v triede sedia dve take spoluziacky, ktore maju rite jak kufre a kazdej stade trci daco, co sa povazlivo podoba na snurky od topanok![]()
![]()
ja mam stastie na celkom "fajne" spoluziacky: sedim s jednou,ktora sa oblieka dost vyzivavo takze mam problem sustredit sa na vyucovanie...
dalsia ma taku strasne fanj postavu,ze ked sa nahodou predkloni,alebo ide k tabuli tak ju vsetci 16ti chalani fotime
a ked je ta baba na telesnej tak sa neda ani ziaden sport robit....
aspon ze tie spoluziacky, lebo na itraku mame zakazane babske navstevy, a niektorim uz z toho sibe: asi zacnem spavat s nozom,aby ma niekto v spanku neopichal
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa vola dotycna?jackb napísal:tak to je fest smola....
ja mam stastie na celkom "fajne" spoluziacky: sedim s jednou,ktora sa oblieka dost vyzivavo takze mam problem sustredit sa na vyucovanie...
dalsia ma taku strasne fanj postavu,ze ked sa nahodou predkloni,alebo ide k tabuli tak ju vsetci 16ti chalani fotime-kazdy uz mame v PC a v telefone to uzasne pozadie
- na zaciatku sa strasne hambila,ale teraz je to uz v pohode
a ked je ta baba na telesnej tak sa neda ani ziaden sport robit....![]()
aspon ze tie spoluziacky, lebo na itraku mame zakazane babske navstevy, a niektorim uz z toho sibe: asi zacnem spavat s nozom,aby ma niekto v spanku neopichal
-
sokolikova22
Spammer
-
stanielka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Takze, co sa mna tyka, nevsimla som si, ze by mi nejak trcali nohavicky. Mozno sa to sem tam stava, ale vzdy je to len kustik!(nosim vacsinou len tanga a v zime som si velmi oblubila boxerkove nohavicky) Nikdy som nemala pocit, ze by som sa za to mala hanbit, bo to viem ustrazit. A zas nikdy som to nerobila cielene, pride mi to dost ubohe. Nerada nosim tricka, kt mi odhaluju brusko_pupok, to skor podbrusko, to mi nevadi. Co sa mi nepaci je, ked ma baba taku kratucku minisuknu, ze jej z nej trci polovica zadku+ta skareda cast siloniek, to je podla mna viac nez hrozne! Ale zas, musia sa vyjadrit aj chalani_spoluziaci, co ma poznaju