nooo.takze som chcel vyskusat NeroVision a napalit cezeň DVD-video (film)
vyzera to asi takto no aale ked dam napalovat pise mi ze to bude trvat asi 1hod a 6min no newa to je v poho asi tak dam BURN (páliť) Čakám asi 15minut a napalovacka nic nerobi,minuty neobihaju respektivne percenta....takze tak skusal som aj novsi nerovision aj starsi
a zaujmave je ze cez NERO EXPRES ked dam palit DVD-Video tak to ide help me,thanX
nechapem tvojmu problemu. Ty mas subory vob cize uz format dvd a len chces vytvorit dvd menu? Alebo chces napalit dvd nejakeho filmu co mas vo formate avi?
konvertol som si *.avi na *.dvdvideo aby mi to prehral moj stolny dvd rekorder no a teraz to potrebujem vypalit na DVDčko ale aj s dvd menu aby to bolo pekné
no lenze cez nero vision mi to blbne tak porad(te) nieco
Sajmon napísal:konvertol som si *.avi na *.dvdvideo aby mi to prehral moj stolny dvd rekorder no a teraz to potrebujem vypalit na DVDčko ale aj s dvd menu aby to bolo pekné
no lenze cez nero vision mi to blbne tak porad(te) nieco
no takze chba bude asi v programe NERO ale mozno aj u mna neviem..
ale cez DVD-lab mi to ide,no lenze mam tento soft len po anglicky takze moc tam toho neporiesim a nejak s mi nezamluva tento program,nevies o niecom inom?
k tomu by som chcel len dodať, že NeroVision to najprv spracováva-pripravuje, samotné napalovanie je až na záver, a doba napalovania je celkom bežná,
ja som robil z avi dvd asi dvojhodinový film a na mojom PC v Nero Vision to trvalo cca 16-18hodím, menu som pritom nerobil
zupanok napísal:k tomu by som chcel len dodať, že NeroVision to najprv spracováva-pripravuje, samotné napalovanie je až na záver, a doba napalovania je celkom bežná,
ja som robil z avi dvd asi dvojhodinový film a na mojom PC v Nero Vision to trvalo cca 16-18hodím, menu som pritom nerobil
uff to co mas za SUPER PC??? sorry ale si dost offtopic ja aj ked mam amd dakych 2,6GHz tak to trva 1:1 s dlzkou filmu + napalovanie
moj zlatý, ja som mal asi 14 avi videoclipov (640x480x25) na ten dvojhodinový film, kým to všetko prekonvertovalo, tak to trvalo, ale vyskúšaj, možno to tebe pojde rýchlejšie, a moje SUPER PC má len 900 Mhz
no ak chces spravit DVD video disk a dvd mas na disku v pc tak pouzi Nera a daj v zalozhe video ZAPIS DVD VIDEO SUBOROV ale je iba v EXPERTONOM REZIME a to di sparavi na 8x Medium do 10 minut a ak chces robit video z *.avi tak to naozaj bude trvat dlho od 3 hodin do 20 podľa vykonnosti pc a dlzky vidiea a kvality. Moc sa ti to neoplati. No ked mas uz DVD na disku a chces iba spravit MENU a napalit to tak potom v Nero Vision daj importovat disk a dorob menu to by malo trvat tak 15 minut aj zo zápisom na 8x medium. Ak by si nieco potreboval blizsie tak daj vediet
Aky dlhy zaznam(film) moze byt na dvd? Ked davam video z kamery do DV formatu a potom chcem spravit DVD cez Ulead movie factory, tak mi spravi najviac cca 1h 10min. mal som pozicane dvd so zaznamom skoro 4h. Ako sa to da spravit, zalezi na programe? Nero vision expres som este neskusal...mohli by ste mi poradit?