Zvuk na PC
Zvuk na PC
Nejde mi na PC zvuk len skrinka vydava zvuky ako napr. ked v hre stisnem viac klaves.Ked si stiahnem nejake zvukove kodeky alebo nieco take.Som videl ze treba nejake "Sound manager" abo daco take .Kde to stiahnem ? Dakujem.
Re: Zvuk na PC
ovládače máš nainštalované?Stifo16 napísal:Nejde mi na PC zvuk len skrinka vydava zvuky ako napr. ked v hre stisnem viac klaves.Ked si stiahnem nejake zvukove kodeky alebo nieco take.Som videl ze treba nejake "Sound manager" abo daco take .Kde to stiahnem ? Dakujem.
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak ti nejdu repraky tak pozri ci su
1. spravne zapojene v zelenov jacku na zadnej strane
2. skus ci idu ked mas ten jack v ruke a prilozis prst na tu prednu kovovu cast ci vydavaju zvuk ale nie dlho aby si ich neznicil
3. ci mas nainstalovane ovladace
4. ci nemas stlmene alebo vybrate nespravne zariadenie /Nastavenia Zvuk a Audio Zariadenia alebo na list start ten mali repracik pri hodinach
1. spravne zapojene v zelenov jacku na zadnej strane
2. skus ci idu ked mas ten jack v ruke a prilozis prst na tu prednu kovovu cast ci vydavaju zvuk ale nie dlho aby si ich neznicil
3. ci mas nainstalovane ovladace
4. ci nemas stlmene alebo vybrate nespravne zariadenie /Nastavenia Zvuk a Audio Zariadenia alebo na list start ten mali repracik pri hodinach