ktore graficke jadro je lepsie podla vas na overlocking a zaroven mozete napisat ake jadro je uplne najlepsie konkretne napr u nvidie gpu nv 31 a podobne a mozete napisat a kolko ste svojho mylacika vytocili z pocodu a a kolko vam to zvysilo vykon.
Mal som to stastie vlastnit viac kariet od obidvoch vyrobcov. Na zaciatku som sa priklanal k nVIDIi, potom som presiel na ATi, ale moja posledna karta je zase od nVIDIe - GeForce 6600GT. Je vyborna a do ATi by som teraz nesiel, ALE, myslim si, ze ATi je momentalne vhodnejsia na pretaktovanie.
ja som tiez mal moznost na karty od oboch vyrobcou najskor riva tnt 2 v poho,potom geforce 2 mx tiez pohoda,potom Ati radeon 8500 vysoka spokojnost pak geforce 5700 ja hnup som si kupil LE a do teraz to lutujem horsia ja 8500 akurat podporovala directX9 a ted mam Geforce 6600 diamond naj karta aku som zatial mal a ta frci nataktovana z 400/800@550/1100
momentalne sa priklanam k jadru nv 43 (6200,6600,6600gt) , => mam asus 6600 default 300/550 - flashnuty bios+takt na 500/660. podla mna naj volba na taktovanie
aquafresh1 napísal:momentalne sa priklanam k jadru nv 43 (6200,6600,6600gt) , => mam asus 6600 default 300/550 - flashnuty bios+takt na 500/660. podla mna naj volba na taktovanie
na taktovanie mozno, ale z toho sa v hre nevytesis.. treba vykon a to narazam nato, ze to ma len 8pipiek..
INDIGOcorp. napísal:ktore graficke jadro je lepsie podla vas na overlocking a zaroven mozete napisat ake jadro je uplne najlepsie konkretne napr u nvidie gpu nv 31 a podobne a mozete napisat a kolko ste svojho mylacika vytocili z pocodu a a kolko vam to zvysilo vykon.
Ja som za Ati.Teraz ju mam a maximalna spokojnost.Ale idem kupovat GF FX5900XT,tak som na nu velmi zvedavy,mozno zmenim nazor.Ale aj tak v neposlednom rade mi tam hore chyba 3Dfx.Ja viem,ze ta firma uz zanikla,ale katry od nich boli fakt dost dobre.Mal som moznost stretunut sa s par kartami od 3Dfx.Teraz zhanam Voodoo 5.
a co tak napisat ze aka karta? niektore modelove rady su lepsie taktovatelne u nvidie a niektore u Ati.. ja pouzivam nvidiu a nemam problem.. s ati pravdepodobne by tiez nebol problem ziadny v tejto kategorii
Eleanor_GT napísal:hi ja neuprednostnujem podla znacky ale podla vykonu kazda je vykonnejsia ako ta druha .. ale zatial som uz jednu ati odpalil a nvidia sluzi
mohol by si blizsie popisat, ako sa Ti podarilo odpalit grafiku ati?