Ako instalovat?

Všetko ohľadom Linuxu...
bradaty
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ako instalovat?

Príspevok od používateľa bradaty »

Som uplna lama na Linuxe, nemusim vsak uz WinXP. Ked som si nainstaloval Mandrake trosku som sa pobavkal, prisiel som na prvy problem ktroy neviem vyriesit, (asi nebude ani posledny) a to ked som si nainstaloval Operu a spustil som ju, vsetko bolo OK, nevedel som jej vsak vytvorit ikonu na ploche, resp vytvoril som odkaz na nu ale ma ikonu ako vsetky ine programy, teda uplne vseobecnu a neviem jej zmenit ikonu na cervene oko... viete helpnut? Este raz sorry ak sa vam zastavi rozum nad mojou hlupostou :oops:
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

sak ked kliknes pravym tlacitkom na ten odkaz, das properties, Change Icon......very simple, nee??
bradaty
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bradaty »

trizzo napísal:sak ked kliknes pravym tlacitkom na ten odkaz, das properties, Change Icon......very simple, nee??
OK az taka lama zase niesom.... ak dam vlastnosti odkazu mam tam akurat zalozku vseobecne a prava a nikde tam nemozem menit ikonu. To ozubene koleso co tu mam mi fakt lezie na nervy.... Vies poradit?
cyko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

No neviem aké máš distro, ale ked ja kliknem na zubaté koleso, tak si vyberiem inú ikonu. Teda v KDE. V Gnome mám normálne na to položku.
Napísať odpoveď