Volejbal
-
mastermind
VIP
VOLEJBAL
volejbal je cool sport zapajate cele telo najlepsi je plazovy tie baby tam stoja za to a cim viac sportou ovladate tim lepsie ja hram volejbal,futbal,basket,hokej,tenis,pinpong,skusal som aj cyklistiku kros a podobne
-
Magic
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Volleyball je perfektny sport.
Paci sa mi ze to jeden z tych bezkontaktnych sportov ako tenis, ping-pong... samozrejme niekto moze namietat napr. ze futbal ktory je v tomto presny opak je ovela lepsi. neberiem mu nazor, ale urcite by som mu odporucil zahrat si volleyball aby pochopil, ze to je obrovska vyhoda tohoto sportu
clovek sa moze sustredit na svoje vykony a nemusi si pri tom davat pozor ci ho neskopne super 
a samozrejme mate pravdu ti ktori hovorite o babach v bikinach pri beach volleyballe... take vyhody ponuka len malo sportov

a samozrejme mate pravdu ti ktori hovorite o babach v bikinach pri beach volleyballe... take vyhody ponuka len malo sportov

-
Traktorista
Guru
-
okonenipica
Zablokovaný
-
freestyler
Expert
Re: Volejbal
Ja hrávam aktívne volejbal ale napriek tomu slovenskú scénu nesledujem . Vôbec si nemyslím že by bol volejbal nezáživný šport , práve naopak . Pokiaľ ho viete hrať , tak je to zábava na nekonečné hodiny .