hhe na moje adsl 512 flat si stazovat nemozem za 8 mesiacov ziaden pokles rychlosti alebo vypadky sak aj chello je drahsie ....
kamos ma wifi a stale pic*je ze mu vypadava net ...
jjj napísal:hhe na moje adsl 512 flat si stazovat nemozem za 8 mesiacov ziaden pokles rychlosti alebo vypadky sak aj chello je drahsie ....
kamos ma wifi a stale pic*je ze mu vypadava net ...
ja som tiez pic*val na wifi ale teraz nemozem povedat kriveho slova, provider kupil rychlejsiu linku a vsetko hra jak ma, na dsl.sk mam priemerne pingy okolo 25ms (320kbit za 300/mes)
Hmm.ja som najskor zacinal z programom DSL Basic 256kb/s ..a teraz tukam dsl.cz a co nevidiim .. rychlost pripojenia 1154kb/s.. rychlost stahovania 144,7kb/s .. fajny pokrok ked si spomeniem ze som zacinal na 56kb modeme....
uplink napísal:Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1107.3 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 138.4 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
^_^ z povodnych 5xx je to cool
huraaa.uz to zvysili ja mam Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1143.0 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 142.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
pe3x napísal:akoze.. presiel som zo slovanetu koli tomu k nextre, pytam sa typka v nextre ci bude preferovat FUP.. nie nie.. a co nevidim? hned na druhy den.
ale nemam viazanost, takze uvidime.. a nieje to ani offical rozhodnutie, cize len kecy zatial. uvidime.
a ked to bude oficialne, aspon mzes ist ty legalne pre tvoje svedomie dat jednu dve tomu tipkovi
btw to ze nemas viazanost to riesi, takze no worries
a mal som stastie. Vcera som to aktivoval, este mi to doteraz neslo. zavolal som na hotline. ze vcera som sa pytal, bude FUP? nie nebude. a to ma zarazilo, a chcem zrusit zmluvu. Cislo zmluv. ******* . dobre zrusene
ludia ale ked si uvedomujem, ze kebyze to mam aktivovane uz vcera, a dnes nato pridem, tak som v p*ciach.
a mal som stastie. Vcera som to aktivoval, este mi to doteraz neslo. zavolal som na hotline. ze vcera som sa pytal, bude FUP? nie nebude. a to ma zarazilo, a chcem zrusit zmluvu. Cislo zmluv. ******* . dobre zrusene
ludia ale ked si uvedomujem, ze kebyze to mam aktivovane uz vcera, a dnes nato pridem, tak som v p*ciach.
jooj, to hej,... ja osobne odporucam daj si ST, nema FUP, ide t tak rychlo ako mas, a neobmedzeny net uz neni tak drahy