ST SUPER DSL ! zvysenie rychlosti zadarmo od 1.3.
-
---Aaron---
Light Star
to ze mas pripojku od telecomu to je jasne (to ma kazdi) ide o providera.. napriklad telecom zdvihal. ale ty mas providera hlupy slovanet takze neviem..
http://www.telecom.sk/Default.aspx?CatI ... ressId=792
+ zalezi to len a len na nich.
mozno si tak isto ****** do huby ako nextra s FUP
http://www.telecom.sk/Default.aspx?CatI ... ressId=792
+ zalezi to len a len na nich.
mozno si tak isto ****** do huby ako nextra s FUP
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
FUP bude mat coskoro kazdy provider na Slovensku. Nextra to spravila, ako prva a vsetci sa nahrnuli k ST. O par tyzdnov budu vsetci podobne nadavat na ST, Slovanet a pod. A kto hovori, ze nie, tak sa spytam o par tyzdnov.Pauliess napísal:Edit: Myslíte si že aj ST bude zavádzať FUP ? Ja dúfam že nie..
dstal som vyjadrenie zo strany SLOW@net
Kód: Vybrať všetko
Dobry den,
Zvysenie rychlosti u datovo meranych produktov prebehlo dna 1.3.2006 a to na 1024/256- 2560/384 kbit/s v zavislosti od pripojky, ktoru mate od ST zakupenu.
Co sa tyka casovo a datovo neobmedzenych produktov, tzv. flat produktov - pripravujeme a v co najkratsej dobe zrealizujeme riesenie pre nasich klientov, ktore bude minimalne porovnatelne vyhodne k rieseniu, ktore pripravilo pre svojich klientov ST alebo ini provideri. Pripavujeme to ako pre nasich existujucich, tak pre novych klientov Slovanetu. Riesenie sa bude tykat zvysenia rychlosti flatovych produktov, ale aj navysenia predplateneho objemu dat u datovo meranych produktov.
Podrobnosti oznamime na nasich web strankach v priebehu najblizsich dni.
S pozdravom
Fedor Petrovic,
veduci telefonickeho
predaja a informacii
Slovanet, a.s.
pobocka Trencin
Stefanikova 19, 911 01 Trencin
tel.: 032 28 28 785
fax: 032 28 28 627
[email protected]
http://www.slovanet.sk
======= Dna 2006-03-01 o 18:36:47 hod. ste napisali: =======
>Below is the result of your feedback form. It was submitted by
> () on Wednesday, March 1, 2006 at 18:36:47
>---------------------------------------------------------------------------
>
>meno: [email protected]
>
>text_spravy: dobry den, chcem sa spytat ci planujete zvysit rychlost alebo nie. lebo je prvy marec s moja rychlost je rovnaka. a tak som sa tesil na novu dvojnasobnu rychlost. ako dost ma nastvete ked nezvysite.
>
>---------------------------------------------------------------------------
>
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Kód: Vybrať všetko
Dobry den,
Zvysenie rychlosti u datovo meranych produktov prebehlo dna 1.3.2006 a to na 1024/256- 2560/384 kbit/s v zavislosti od pripojky, ktoru mate od ST zakupenu.
Co sa tyka casovo a datovo neobmedzenych produktov, tzv. flat produktov - pripravujeme a v co najkratsej dobe zrealizujeme riesenie pre nasich klientov, ktore bude minimalne porovnatelne vyhodne k rieseniu, ktore pripravilo pre svojich klientov ST alebo ini provideri. Pripavujeme to ako pre nasich existujucich, tak pre novych klientov Slovanetu. Riesenie sa bude tykat zvysenia rychlosti flatovych produktov, ale aj navysenia predplateneho objemu dat u datovo meranych produktov.
Podrobnosti oznamime na nasich web strankach v priebehu najblizsich dni.
S pozdravom
Fedor Petrovic,
veduci telefonickeho
predaja a informacii
Slovanet, a.s.
pobocka Trencin
Stefanikova 19, 911 01 Trencin
tel.: 032 28 28 785
fax: 032 28 28 627
[email protected]
http://www.slovanet.sk
======= Dna 2006-03-02 o 14:55:55 hod. ste napisali: =======
>Dobry den, chcel by som sa informovat kedy bude slovanet zvysovat rychlost
>pripojenia o 512 kb/s .
>Dakujem
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
-
---Aaron---
Light Star
dal som si PINGMETER...co znamena toto??
Pingmeter
Test zaznamenal 8 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 20.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 15 ms.

a mam Rýchlosť Vašeho pripojenia je 862.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 107.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Pingmeter
Test zaznamenal 8 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 20.00% packet loss.
a mam Rýchlosť Vašeho pripojenia je 862.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 107.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ze mas nestabilnu linku a niekde sa ti tratia packety..---Aaron--- napísal:dal som si PINGMETER...co znamena toto??
Pingmeter
-
---Aaron---
Light Star