ak myslis to menu vlavo tak ta musim sklamat ... to je FlashNorick98 napísal:No nehadam saale napriklad na
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel.Kód: Vybrať všetko
nhl.com
moja 2-ha stranka
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na nejake java applety narazil akurat na zavirenych strankach s crackmi kde sa mi to snazilo nainstalovat daky bordel, nastastie mam javu nainstalovanu ako 3rd party k mozille a neinstalovalo to nic koli zlemu certifikatu ci co. Java je na velke H a male o. Ked uz menu tak urcite radsej vo flashi (ale to asi s javou nema nic to uz skor "javascript"). Nastastie problemy s javou vo FF riesi Noscript rozsirenie, super vec.
A to pismo sa asi nepaci modovi, lebo napisal ze este jeden prispevok modrou a dostanes basu a na nhl.com nie je ziadna javaNorick98 napísal:No nehadam saale napriklad na
mi nesiel navigacny panel na mozzile ked som ju mal cerstvo novu este bez javy ale na IE isiel. A co je zle s pismom? nemoze sa pisat farebne? sak tu je pravidlo:Kód: Vybrať všetko
nhl.com
Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané.
-
Norick98
Medium Star
bozemoj chytajme sa za slovicka...takych co prekrucaju len aby vynikli mam najradsej...dobre aj ja som sa pomylil...sak som scel len povedat ze ak mas cerstvo nove browsre IE a FF tak vo FF sa ti nezobrazi nic z javy a flashu pokial to nestiehnes ale v IE je flash hned, to som zistil podla tej nhl...ja koncim v tejto teme 
-
caesar1987
Addict
OMG chlapce robis tu velkeho machra na Javu a Flash a ani nevies co je coNorick98 napísal:bozemoj chytajme sa za slovicka...takych co prekrucaju len aby vynikli mam najradsej...dobre aj ja som sa pomylil...sak som scel len povedat ze ak mas cerstvo nove browsre IE a FF tak vo FF sa ti nezobrazi nic z javy a flashu pokial to nestiehnes ale v IE je flash hned, to som zistil podla tej nhl...ja koncim v tejto teme
-
Norick98
Medium Star
keby som sa v tom nevyznal tak to nemam na svojej vlastnej stranke. a takychto *** co tu chcu davat mudre rady len aby inych zhodili mam najradsej. ked je daco zle tak ok napis to ale normalnym inteligentnym sposobom. a neries to uz...piton napísal:OMG chlapce robis tu velkeho machra na Javu a Flash a ani nevies co je coKed sa v tom nevyznas tak tu nekecaj somariny. A v MSIE urcite nie je Flash "hned"
-
inkognitto
Star
-
t0m4s3
Admin
ked uz inak nedas, tak si zdvihnem egoinkognitto napísal:chlapci pochvalte sa niekto svojimi strankami nech mam inspiraciu pls
No ty sa v tom vyznas perfektne:Norick98 napísal:keby som sa v tom nevyznal tak to nemam na svojej vlastnej stranke. a takychto *** co tu chcu davat mudre rady len aby inych zhodili mam najradsej. ked je daco zle tak ok napis to ale normalnym inteligentnym sposobom. a neries to uz...
Prosim ta len tu neklam. A akym sposobom som to napisal? To teba to muselo cenzurovatNorick98 napísal:no ja viem len uplne tie zakladne veci len...aj tie html a javu co mam na stranke mam zo scriptov
-
inkognitto
Star
viem ze som ten posledny na kritiku, ale "zakladna chyba" v menu ti reaguje len text a nie cele okienkot0m4s3 napísal:ked uz inak nedas, tak si zdvihnem egohttp://www.tomase.org
-
inkognitto
Star
tato je asi moja najvydarenejsia zatial http://trackmanianations.xhosting.cz/ ..inkognitto napísal:chlapci pochvalte sa niekto svojimi strankami nech mam inspiraciu pls
-
mspeedo
Light Professional
Mozte pozret aj na moju sablonovu site
http://mspeedo.own.cz. Moj najvacsi uspech bolo asi dorobenie tlacitka "stop" do flashplayera co tam mam
.
-
caesar1987
Addict
tak tato je pekna....mspeedo napísal:Mozte pozret aj na moju sablonovu sitehttp://mspeedo.own.cz. Moj najvacsi uspech bolo asi dorobenie tlacitka "stop" do flashplayera co tam mam
.
-
inkognitto
Star
velmi prirodzene je to urobene, pekne velmimspeedo napísal:Mozte pozret aj na moju sablonovu sitehttp://mspeedo.own.cz. Moj najvacsi uspech bolo asi dorobenie tlacitka "stop" do flashplayera co tam mam
.
(niekto to moze zle pochopit tak preto vysvetlivky: to bol kompliment)