Aký typ ženy sa vám najviac páči?
Aký typ ženy sa vám najviac páči?
Aký typ ženy sa vám najviac páči? Alebo aký štýl obliekania u žien preferujete.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
ked som bol mensi tak jednoznacne blncky, ale postupom casu clovek zisti, ze je jedno aku farbu vlasov ma baba. mozem vsak hlavne brunetky a zrzky a co sa tyka obliekania, znesiem aj rifle a obycajne tricko ak nema k tomu este kockovanu koselu okolo pasa a gladace
ale dost ma dokaze rozrajcovat daky pekny kostym alebo baba v saku
, alebo dlha sukna, biela bluzka mierne rozopnuta a topanocky. inac som nenarocny
Spravne hlavne aby bola zlata. Ale kebyze si mozem vybrat tak jednoznacne kucerava 'zrzka' s takymy ohnivimi vlaskami. Juj. A na oblecenie cizmicky tahe hunate ake su teraz velmi v mode, k tomu sexi pancuchace, suknicku tak tesne nad kolena taku nejaku hnedu s velkym a peknym opaskom a nejaky top co sa k tomu hodi. A to by bola moja vysnivana. Ale to je v podstate jedno aka je halvne aby mam mala rada.bond35 napísal:tazko tak to povadat ake baby preferujem, jednoducho sa mi musi pacit a musi byt taka ako to povedat zlata
-
TOMIAW
Light Expert
pekna predstava aj ja by som take nieco bral ale miesto tej zrsky brunetkudraco napísal:Spravne hlavne aby bola zlata. Ale kebyze si mozem vybrat tak jednoznacne kucerava 'zrzka' s takymy ohnivimi vlaskami. Juj. A na oblecenie cizmicky tahe hunate ake su teraz velmi v mode, k tomu sexi pancuchace, suknicku tak tesne nad kolena taku nejaku hnedu s velkym a peknym opaskom a nejaky top co sa k tomu hodi. A to by bola moja vysnivana. Ale to je v podstate jedno aka je halvne aby mam mala rada.
-
TOMIAW
Light Expert
to je vazne dobre toto ma ani nenapadladraco napísal:Ked si mozu zeny menit muza podla toho ako chcu tak aj my tak ked stretnes nejaku co sa ti paci ale neni brunetka tak nezufaj a prehovor ju aby sa prefarbila a mas babu snovDobry napad nie?
-
TOMIAW
Light Expert
vies co ked jej kuknem na xixht ta by som aj rozoznal ze ci ma kilo makeupu na sebe alebo nie ale.draco napísal:Dnes nevies kedy ma zena vlastnu farbu vlasov a ani ci je to jej tvar alebo kilo makeupu, cest vinimkam
a vies niekedy ta prave zaujme baba ktora ma ine vlasy ako tvoja vysnivana ale sedia jej pekne. tak nebudem ju prehovarat na nieco ine ked sa mi paci taka aka je aj ked je npr cervenovlaska
Jasne chapem chapem to je svata pravdaTOMIAW napísal:vies co ked jej kuknem na xixht ta by som aj rozoznal ze ci ma kilo makeupu na sebe alebo nie ale.
a vies niekedy ta prave zaujme baba ktora ma ine vlasy ako tvoja vysnivana ale sedia jej pekne. tak nebudem ju prehovarat na nieco ine ked sa mi paci taka aka je aj ked je npr cervenovlaska
-
antonio300
Light Expert
Vsetky
ale mojim aku caju by som xcel mat , tak mala by sa podobat na moj zensky idol , ktory je ona.... http://home.nyc.rr.com/rieper/Mya-2.jpg Ako mne sa strasne paci tato holka... mya 
-
TOMIAW
Light Expert
tak mi ukaz chlapa ktory by takuto zensku nechcel saj jak by som ju pleskol po tom zadocku juj .Retne napísal:Vsetkyale mojim aku caju by som xcel mat , tak mala by sa podobat na moj zensky idol , ktory je ona.... http://home.nyc.rr.com/rieper/Mya-2.jpg Ako mne sa strasne paci tato holka... mya