Aký typ ženy sa vám najviac páči?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Aký typ ženy sa Vám páči??

Blondína
172
24%
Brunetka
233
33%
Červenovláska
85
12%
Čiernovláska
177
25%
Iná
48
7%

Celkom hlasov: 715

draco
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Aký typ ženy sa vám najviac páči?

Príspevok od používateľa draco »

Aký typ ženy sa vám najviac páči? Alebo aký štýl obliekania u žien preferujete.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

pacia sa mi brunetky asi najviac, take rajcovne :) uplen cierne vlasy moc ne,..

no a styl obliekania? nemam rad tie hip-hopove devy... skor ked je baba tak neutralne nestylovo oblecena, mozu byt pestre farby... nic zvlastne 8)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Mne sa páčia blondínky aj brunetky. Ale zo všetkého sa mi najviac páči ked je baba kučerava, a do toho ma melír :smt050
a štýl obliekania. tak jednoducho, elegantne alebo športovo.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked som bol mensi tak jednoznacne blncky, ale postupom casu clovek zisti, ze je jedno aku farbu vlasov ma baba. mozem vsak hlavne brunetky a zrzky a co sa tyka obliekania, znesiem aj rifle a obycajne tricko ak nema k tomu este kockovanu koselu okolo pasa a gladace :smt096 ale dost ma dokaze rozrajcovat daky pekny kostym alebo baba v saku :lol: , alebo dlha sukna, biela bluzka mierne rozopnuta a topanocky. inac som nenarocny
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

tazko tak to povadat ake baby preferujem, jednoducho sa mi musi pacit a musi byt taka ako to povedat zlata
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

v Prvom rade musi byt simposka to je hlavne a potom jedno s druhym inac brunetky a krasne cokoladove oci na nezaplatenie :!: :!: :)
draco
Light Star
Light Star

bond35 napísal:tazko tak to povadat ake baby preferujem, jednoducho sa mi musi pacit a musi byt taka ako to povedat zlata
Spravne hlavne aby bola zlata. Ale kebyze si mozem vybrat tak jednoznacne kucerava 'zrzka' s takymy ohnivimi vlaskami. Juj. A na oblecenie cizmicky tahe hunate ake su teraz velmi v mode, k tomu sexi pancuchace, suknicku tak tesne nad kolena taku nejaku hnedu s velkym a peknym opaskom a nejaky top co sa k tomu hodi. A to by bola moja vysnivana. Ale to je v podstate jedno aka je halvne aby mam mala rada. :)
draco
Light Star
Light Star

Moja prva velka tema. Sa tessim ze sa to tak rozbehlo. :D :D :D :D :D :D
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

draco napísal:Spravne hlavne aby bola zlata. Ale kebyze si mozem vybrat tak jednoznacne kucerava 'zrzka' s takymy ohnivimi vlaskami. Juj. A na oblecenie cizmicky tahe hunate ake su teraz velmi v mode, k tomu sexi pancuchace, suknicku tak tesne nad kolena taku nejaku hnedu s velkym a peknym opaskom a nejaky top co sa k tomu hodi. A to by bola moja vysnivana. Ale to je v podstate jedno aka je halvne aby mam mala rada. :)
pekna predstava aj ja by som take nieco bral ale miesto tej zrsky brunetku
draco
Light Star
Light Star

TOMIAW napísal:pekna predstava aj ja by som take nieco bral ale miesto tej zrsky brunetku
Ked si mozu zeny menit muza podla toho ako chcu tak aj my tak ked stretnes nejaku co sa ti paci ale neni brunetka tak nezufaj a prehovor ju aby sa prefarbila a mas babu snov :) Dobry napad nie?
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

draco napísal:Ked si mozu zeny menit muza podla toho ako chcu tak aj my tak ked stretnes nejaku co sa ti paci ale neni brunetka tak nezufaj a prehovor ju aby sa prefarbila a mas babu snov :) Dobry napad nie?
to je vazne dobre toto ma ani nenapadla :D ale sak je to dobre ale vies niektore baby su krajsie ked maju svoju vlastnu farbu vlasou :) a teraz zacina dilema
draco
Light Star
Light Star

TOMIAW napísal:to je vazne dobre toto ma ani nenapadla :D ale sak je to dobre ale vies niektore baby su krajsie ked maju svoju vlastnu farbu vlasou :) a teraz zacina dilema
Dnes nevies kedy ma zena vlastnu farbu vlasov a ani ci je to jej tvar alebo kilo makeupu, cest vinimkam
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

draco napísal:Dnes nevies kedy ma zena vlastnu farbu vlasov a ani ci je to jej tvar alebo kilo makeupu, cest vinimkam
vies co ked jej kuknem na xixht ta by som aj rozoznal ze ci ma kilo makeupu na sebe alebo nie ale.

a vies niekedy ta prave zaujme baba ktora ma ine vlasy ako tvoja vysnivana ale sedia jej pekne. tak nebudem ju prehovarat na nieco ine ked sa mi paci taka aka je aj ked je npr cervenovlaska :?
draco
Light Star
Light Star

TOMIAW napísal:vies co ked jej kuknem na xixht ta by som aj rozoznal ze ci ma kilo makeupu na sebe alebo nie ale.

a vies niekedy ta prave zaujme baba ktora ma ine vlasy ako tvoja vysnivana ale sedia jej pekne. tak nebudem ju prehovarat na nieco ine ked sa mi paci taka aka je aj ked je npr cervenovlaska :?
Jasne chapem chapem to je svata pravda
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no a v tom to to nechapem niekto si povie ze ja mam takyto tip baby ale pritom pochybujem ze sa mu paci iba ten jeden tip.
antonio300
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa antonio300 »

u mna jednoznacne ciernovlasky, ale kludne mozu byt aj brunetky :D a co sa tyka oblecenia skor elegantny styl...taka pravnicka do 30 rokov! :smt023
keris
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa keris »

ako uz spominaly ludia nado mnou, musi byt sympaticka a zlata :D na farbe vlasov nezalezi, niekedy sa ti zapaci uplne ina farba ako tvoja vysnivana
ale momentalne brunetka :D
Smoke1212
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoke1212 »

Mne sa pacia moc blondinky,ale teraz mam napriklad babu,ktora ma cierne vlasy,takze je mi to skoro jedno :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vsetky :D ale mojim aku caju by som xcel mat , tak mala by sa podobat na moj zensky idol , ktory je ona.... http://home.nyc.rr.com/rieper/Mya-2.jpg Ako mne sa strasne paci tato holka... mya :smt049
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Vsetky :D ale mojim aku caju by som xcel mat , tak mala by sa podobat na moj zensky idol , ktory je ona.... http://home.nyc.rr.com/rieper/Mya-2.jpg Ako mne sa strasne paci tato holka... mya :smt049
tak mi ukaz chlapa ktory by takuto zensku nechcel saj jak by som ju pleskol po tom zadocku juj . :roll:
Napísať odpoveď