Imho LoL,prečo nemôže byť autodealer.sk?Šak doména je skoro za facku,vid forpsi.sk.Na freehostigu to nikdy nebude dobré,pomalá rýchlosť,časté výpadky,málo miesta a tak ďalej.boarderpp napísal:dik ale stranka bude na autobazar a znelo by to divne autodealer.ahoj.sk
Webhosting zdarma
Re: Webhosting zdarma
-
Majky
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
host.sk má veľké problémy s rýchlosťou. Mam...teda mal som tam stránku, ale...proste sa nedalo. Brutálne pomalé. Connect k DB je nenormalne preťažený...
szm.sk - ponúkaju toho na free ozaj málo, ale podmienky a zákazy sú, ako keby to bola brutálne super vec (myslím free)
Ja sám hľadám niečo poriadne
. Ale neviem. Prezeral som si už všetky ponuky...dookola a dookola. Všade malo miesta alebo reklama alebo nepodporujú db..
szm.sk - ponúkaju toho na free ozaj málo, ale podmienky a zákazy sú, ako keby to bola brutálne super vec (myslím free)
Ja sám hľadám niečo poriadne
-
The Devil
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Szm má len 10MB. Tiež by som potreboval nejaký dobrý freehosting. Aspoň aby mal tých 50MB. Na rýchlosti až tak nezáleží.maslo napísal:nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
-
mikkimikki
Medium Professional
Tak tu je jeden zahranicny free webhosting: http://www.hostrator.commaslo napísal:nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
je to dost dobry webhosting...Mate tam priestor 10Gigabajtov...Oplati sa to kuknut