Webhosting zdarma

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ehm123
King
King

Re: Webhosting zdarma

Príspevok od používateľa ehm123 »

boarderpp napísal:dik ale stranka bude na autobazar a znelo by to divne autodealer.ahoj.sk :lol:
Imho LoL,prečo nemôže byť autodealer.sk?Šak doména je skoro za facku,vid forpsi.sk.Na freehostigu to nikdy nebude dobré,pomalá rýchlosť,časté výpadky,málo miesta a tak ďalej.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ja mam own.cz, podla mna najlepsi z cz a sk hostingov, je tam 200MB priestoru a nastastie ziadne obmedzenia na velkost suboru + databaza a php. Reklama je len na uvodnej stranke. Ale teraz sa tam docasne neda registrovat, neviem preco. Kazdopadne slape rychlo.
Majky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majky »

host.sk má veľké problémy s rýchlosťou. Mam...teda mal som tam stránku, ale...proste sa nedalo. Brutálne pomalé. Connect k DB je nenormalne preťažený...
szm.sk - ponúkaju toho na free ozaj málo, ale podmienky a zákazy sú, ako keby to bola brutálne super vec (myslím free)

Ja sám hľadám niečo poriadne :cry: . Ale neviem. Prezeral som si už všetky ponuky...dookola a dookola. Všade malo miesta alebo reklama alebo nepodporujú db..
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

skúšal si už freeserver.sk? nie je to však celkom zdarma, info na uvedenej stránke
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

maslo napísal:nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
Szm má len 10MB. Tiež by som potreboval nejaký dobrý freehosting. Aspoň aby mal tých 50MB. Na rýchlosti až tak nezáleží. :D
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

teraz si uz mozes dat aj ic.cz ... je tam uz aj slovenska pripona - .yw.sk
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tiez ste postrehli, ze s ic.cz to ide dolu vodou? Bojim sa, ze skonci ako wz.cz, ktore je absolutne na *** ehm ehm. Je cim dalej tym popularnejsie, ale download odtial sa stale este da. Ale maju vysoku odozvu a to nie je dobre :roll:
erik019
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik019 »

maslo napísal:nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
Tak tu je jeden zahranicny free webhosting: http://www.hostrator.com
je to dost dobry webhosting...Mate tam priestor 10Gigabajtov...Oplati sa to kuknut :wink:
Napísať odpoveď