Zbierka 3.043 virusov, trojanov a inej hávede

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
_snak3_
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 16
Registrovaný: 06 mar 2006, 15:32
Bydlisko: Blava

Príspevok od používateľa _snak3_ »

celkom pekna zbierka zdrojakov je tu

http://www.totallygeek.com/vscdb/

(dokonca aj Pascal-ovske) :twisted:

BTW nemohli by ste to upnut este raz, uz to nejde [/code]
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3332
Registrovaný: 19 mar 2005, 10:16
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

_snak3_ napísal:celkom pekna zbierka zdrojakov je tu

http://www.totallygeek.com/vscdb/

(dokonca aj Pascal-ovske) :twisted:

BTW nemohli by ste to upnut este raz, uz to nejde [/code]
co to znamena zdrojak?
.cov
Star
Star
Príspevky: 558
Registrovaný: 03 dec 2005, 14:05

Príspevok od používateľa .cov »

->slavo<- napísal::roll: :lol: to je dobra blbost
Myslis? Tak v tej "blbosti" budem pokracovat. Pretoze v ani jednom programe (ano aj virus je program), nemate napisane, ze je freeware alebo shareware a nikde k nemu nemate napisane, ze sa moze takouto formou sirit, rozsirujete nelegalny softwre. Z pohladu zakona je tiez zakazane pisat, vytvarat a rozsirovat virusy, trojske kone a inu haved.
A pretoze, na tychto strankach je zakazane rozsirovat nelegalny software, ziadam moderatorov o zamknutie celej tejto temy!!!
P.S. Kazdy chce mat cisty, nezavireny a funkcny pocitac a vy sa tu snazite rozsirit virusy :smt097
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 10125
Registrovaný: 13 dec 2005, 14:48
Bydlisko: V tvojej hlave.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

->slavo<- napísal:co to znamena zdrojak?
Zdrojak - zdrojovy kod - source code -> http://www.google.com/search?hl=cs&q=de ... ooglem&lr=
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 25958
Registrovaný: 09 sep 2005, 18:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

->slavo<- napísal:co to znamena zdrojak?
zdrojový kód výrusu. môžeš prepísať a zkompilovať a máš ho. Resp. ho môžeš aj modifikovať, čo je hlavná výhoda zdrojáku oproti exe.
chronix
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 568
Registrovaný: 15 jan 2006, 16:50
Bydlisko: Hlohovec
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chronix »

Preco si to zmazal ja som si to chcel stiahnut!!!
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1121
Registrovaný: 23 máj 2005, 20:37
Bydlisko: Smižany(SNV)
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

smolicek-no napísal:Preco si to zmazal ja som si to chcel stiahnut!!!
to sa samo po mesiaci zmaze
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3001
Registrovaný: 02 okt 2005, 0:57
Bydlisko: Nové Zámky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

hodte to este niekto na nejaky upload.... ja by som bol za to velmi vdacny...
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3001
Registrovaný: 02 okt 2005, 0:57
Bydlisko: Nové Zámky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

nemate este niekto nejake virusy???
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3041
Registrovaný: 07 nov 2005, 9:59
Bydlisko: :-)
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

caesar1987 napísal:nemate este niekto nejake virusy???
mam a ani NOD32 a Norton Security mi ho nevie odstranit
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3001
Registrovaný: 02 okt 2005, 0:57
Bydlisko: Nové Zámky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

canopus napísal:mam a ani NOD32 a Norton Security mi ho nevie odstranit
pekne.. ak to nejde, tak to posli na analyzu...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4661
Registrovaný: 23 mar 2005, 23:00
Bydlisko: ZA <-> TN
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

caesar1987 napísal:nemate este niekto nejake virusy???
mam najrozsirenejsi virus na svete - WINDOWS :D
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3213
Registrovaný: 28 jan 2005, 17:39
Bydlisko: KE
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

tu je ich velmi vela

http://iceli.webzdarma.cz/
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3041
Registrovaný: 07 nov 2005, 9:59
Bydlisko: :-)
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

caesar1987 napísal:pekne.. ak to nejde, tak to posli na analyzu...
vyriesene reinstall win :lol:
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3001
Registrovaný: 02 okt 2005, 0:57
Bydlisko: Nové Zámky
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

canopus napísal:vyriesene reinstall win :lol:
:lol: aj to je riesenie
amater_
Expert
Expert
Príspevky: 197
Registrovaný: 23 okt 2005, 12:34

Príspevok od používateľa amater_ »

Linkman napísal:Nič extra iba napr. Černobyľ dokáže odpáliť monitor a CIH zas dokáže tak prehriať a zaťažiť procák že sa môže spáliť matičná doska :D slávne to staré časy deštrukčných virusov :D
to ako vazne virus take dokaze? som cital, ze je to blbost ...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 3213
Registrovaný: 28 jan 2005, 17:39
Bydlisko: KE
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

amater_ napísal:to ako vazne virus take dokaze? som cital, ze je to blbost ...
uz linkmanovi verim , nieco mi kamos vravel nemate zdrojak CIH u ? thx
slipknot1506
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 204
Registrovaný: 25 dec 2010, 12:00
Bydlisko: Rožňava

Re: Zbierka 3.043 virusov, trojanov a inej hávede

Príspevok od používateľa slipknot1506 »

[quote="Linkman"]

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.de/files/5254103/Viruses.rar.html
Heslo: biohazard

inac ze URL je neplatnee ..a v tom RAR subore su zdrojaky alebo uz virusi 8)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2380
Registrovaný: 18 okt 2008, 23:00

Re: Zbierka 3.043 virusov, trojanov a inej hávede

Príspevok od používateľa Dunlop »

slipknot1506 napísal: inac ze URL je neplatnee
kto by to bol povedal že 5 ročný odkaz nebude fungovať
Napísať odpoveď