Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD.
no ak chces ponukat asi podla vsetkeho mas na mysli freehosting tak nato potrebujes vlastny stroj cena servra, potom to musis mat zapojene na lajne v nejakou hausingu to mas dalsie peniaze, potom administracia servra ak to nebdues robit ty, cize ten kto sa bude o chod tej masiny starat, to mas dalsie peniaze, no najdrahsie ta asi vide ten server kedze musi byt fakt nieco lepsie aby to nebolo take ako nejake wz.cz a jemu podobnegeoge046 napísal:Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD.![]()
no tak sa nato vykasli, to nemas sancu sa presadit a akurat ta rozbiju ostatane hostingy co tu sugeoge046 napísal:Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej...
ano zacinali ale oni vedeli do coho lezu a nikomu neplatili zo zaciatku za instalaciu os, administraciu a podgeoge046 napísal:A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!)