Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to...

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to...

Príspevok od používateľa geoge046 »

Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD. 8-) 8-)
JanoF
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem urobiť web hosting pre ľudí, len neviem ako na to.

Príspevok od používateľa JanoF »

geoge046 napísal:Chcel by som sa spýtať, že čo mám robiť keď si chcem urobiť nejaký HOSTING (že by som ponúkal ľuďom internetové adresy a kapacitu k tomu [internetovú stránku viem spraviť]). Ako má napríklad SZM.sk alebo WZ.cz len vlastné. Zaujímam sa o to a nič neviem čo na to treba. Ak budete môcť napíšte, kde by som to zistil, že či na to treba aj nejaké prístroje, asi koľko by stáli a postup od A po Ž.
Potrebujem to súrne vedieť.
AK MI PORADÍTE, BUDEM VEĽMI RÁD. 8-) 8-)
no ak chces ponukat asi podla vsetkeho mas na mysli freehosting tak nato potrebujes vlastny stroj cena servra, potom to musis mat zapojene na lajne v nejakou hausingu to mas dalsie peniaze, potom administracia servra ak to nebdues robit ty, cize ten kto sa bude o chod tej masiny starat, to mas dalsie peniaze, no najdrahsie ta asi vide ten server kedze musi byt fakt nieco lepsie aby to nebolo take ako nejake wz.cz a jemu podobne :) alebo ako szm ze php podpora tam je len platena, uz niesu 90roky :D ale u nich asi este ano :lol: :lol: :lol:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej... :-)
JanoF
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

geoge046 napísal:Tak to, chcem spraviť hosting rýchlosťou taký na úrovni (nie ako webzdarma) a php by bolo samozrejmosťou... Ale neviem, asi by bol platený a potom by prevádzka toho všetkého koľko stála??? A prosim, tie odborne slova...ja to poriadne nepoznam. Ale do internetových stránok, to hej... :-)
no tak sa nato vykasli, to nemas sancu sa presadit a akurat ta rozbiju ostatane hostingy co tu su ;) to si radsej kup domenu a sprav si nejaku stranku ze ponukas tvorbu webov a pod. natom aspon neprerobis co na tom hostingu urcite ano ;)
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!) :wink:
JanoF
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

geoge046 napísal:A teda taka orientacna suma??? (A AJ OSTATNI ZACINALI NA NULE, A SÚ TERAZ DOBRÝ!!!) :wink:
ano zacinali ale oni vedeli do coho lezu a nikomu neplatili zo zaciatku za instalaciu os, administraciu a pod ;) a nemas sa ako presadit, teda nemas sancu a kvoli tym prachom co do toho vrazis sa to ani trochu neoplati, urcite mozes pocitat tak cca 100-150litrov to je len odhad samozrejme, pricom ak vies robit dobre stranky si mozes skor spravit svoju prezentaciu a zaplatit trebars reklamu na etargete trebars a nedojdes zbytocne o prachy a skor nieco zarobis :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ľudovo povedané aby bol ako sa vraví vlk sýty a ovca celá minimalny vklad pol miliona sk
Napísať odpoveď