Pool @ yahoo.games.com
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pool @ yahoo.games.com
Kto ma registracku na yahoo, nech sa hlasi na dalsi biliardovy turnaj...
Re: Pool @ yahoo.games.com
je to dost o nicom biliard. icq rulezzzt0m4s3 napísal:Kto ma registracku na yahoo, nech sa hlasi na dalsi biliardovy turnaj...
-
t0m4s3
Admin
si asi v zivote nehral realny biliard ked taketo nieco dokazes vypotit. Co je take rulez na ICQ biliarde? To ze dokazes trafit cez cely stol s prstom v nose? Skusal si to niekedy v reale alebo na yahoo poole?bobormako napísal:je to dost o nicom biliard. icq rulezzz
Predstav si že som hral aj v reále aj na yahoot0m4s3 napísal:si asi v zivote nehral realny biliard ked taketo nieco dokazes vypotit. Co je take rulez na ICQ biliarde? To ze dokazes trafit cez cely stol s prstom v nose? Skusal si to niekedy v reale alebo na yahoo poole?
Ale ICQ pool, je arkádovejší, ale chcel by som vidiet teba hrat v reále, lebo ako sa prezentuješ tak si zjavne macher
btw nemusíš byt hned vždy agresívny...
-
canopus
Addict
zvykaj sibobormako napísal:Predstav si že som hral aj v reále aj na yahoo
Ale ICQ pool, je arkádovejší, ale chcel by som vidiet teba hrat v reále, lebo ako sa prezentuješ tak si zjavne macher![]()
-
t0m4s3
Admin
pool viem hrat priemerne, ale vidim co je realita a co nie - icq pool ma od reality velmi daleko. Uz z prveho turnaja som zistil ze to nie je o skille ale o stasti, resp. ako zahra super, pretoze ako som uz spomenul vytaca ma ze si niekto s prehladom zavesi gulu (gule) cez cely stol ako keby sa nechumelilo.bobormako napísal:Predstav si že som hral aj v reále aj na yahoo
Ale ICQ pool, je arkádovejší, ale chcel by som vidiet teba hrat v reále, lebo ako sa prezentuješ tak si zjavne macher![]()
-
mikkimikki
Medium Professional
-
slovakaj_bum
Novice
a kde su tie turnaje
Cavte hosi,som tu novy, kde hravate tie turnaje? Pool yahoo mam rad