nazdar ludia chcel by som vediet ze ci mam updatovat win XP ci neni riziko ze z mrkvosoftu alebo tych uradov o ciernych softoch nepridu ku mne domov a nezabasnu ma...som pocul ze ked updatujes si ta vedia najlahsie vystopovat...co na to poviete???
Myslim ze nie je dovod preco neupdatovat, ja to robim odkedy mam net a ziadny problem Zapni automatic updates a kludne spi A urcite k tebe domov nepridu
Ako ako zistia ze mas nelegal? Iba ak vdaka CD keyu.. KEdze XP su vsetko kopie originalu A tie CD keye ktore koluju po nete atd su uz original od MS zrusene, kedze vecsina bola pouzita ako WBA, cize pre testerov beta atd verzii XPciek.. Preto nejde aj Genuine advantage bla bla a zisti ze mas nelegal.. Prave koli cislu.
Ano, updatuje si Windows pravidelne. Kedze mam 2 pocitace, tak original mam len na jednom, ale napriek tomu aj na tom nelegalnom si updatujem. Nebojim sa, ze ma za to pridu zabasnut, som pre nich (aspon si myslim) nezaujimavy, kedze sa nezaoberam distribuciou a nelegalnym rozsirovanim dalej.
Marko5211 napísal:no hej a ked ma raz rano zobudia ludia ze mam im mam nelegalny win ....tak to potom uz asi tak kludne spat nebudem...
To je uplna blbost, ako povedal p4ra, ty si pre nich nezaujimavy. Softwarova policia chodi len k tym co predavaju nelegalny software a firmam co ho pouzivaju. A nepocul som este, ze by MS posielal tipy policii alebo BSA kto ma nelegalny software
Pri stahovani updatov Microsoft nema pravo zasahovat do tvojho sukromia. Ked stahujes updaty je to tam jasne napisane v pravidlach , cize klud. Pokial mas nelegalny akurat sa stane to, ze ti nedovoli stahovat, lebo neprejdes kontrolou