Hmm...neviem precital som si recenziu na noveho tumb rejdra a ako som si tak pozeral screeny tak neviem ci ide o "easter" alebo o vtip, abo ci to myslia vazne, mozno mi daco uslo v recenzii...no kazdopadne v tej recenzii mate zrovananie next-gen a normal looku...tak som to tak preklikal, vsetko to vypadalo tak ako ma vypadat az na toto... proste haluza ak mi daco uslo tak ma na to upozornite plz bo inac trapas...ale mozno nie
jj to mi je jasne, hral som tomb raidera leg. ale ide mi o to ze ci si chceli spravit vtip, abo ci chcu spravit z ludi blbov a presviedcat ich ze na ich 6xxx-7xxx VGAcke bude lara nejaka fotkova spatna baba...a z animacie to neni, animacie su in-game. Navyse ta next gen lara ma nabeh na celulitidu
safan napísal:jaaaaaaaaaaj ludi.ten next gen je z noweho tumb rejdr filmu.hra tam nova lara.Angelinu tam uz neuvidite,teraz sa bude cumiet na tuto.
nemas pravdu .... ta slecna na obrazku je modelka reprezentujuca "hernu" Laru .... v tretom pokracovani TR by mala podla vsetkeho zase hrat buduca pani Pittova (teda je to bulvarna informacia nehodna mojho zaujmu, ale ..... )
gwixt napísal:nemas pravdu .... ta slecna na obrazku je modelka reprezentujuca "hernu" Laru .... v tretom pokracovani TR by mala podla vsetkeho zase hrat buduca pani Pittova (teda je to bulvarna informacia nehodna mojho zaujmu, ale ..... )
netrep....ja som to kukal v telke...tato slecna bude nova Lara Croft