Bavia vás dosácke hry?
-
daniel.daniel
Medium Star
pamatam sa ako sme v skole hravali Quake I. Ucitel sa pozeral na kamosa a pyta sa: "Nie je to krvava hra?" A on, ze vobec nietomexx napísal:Nooo jasne ja to tiez uz dlho zhanam, ked som bol maly frkan tak sme to hravali na pc kruzku v junior centre... Ahh, zlate casy. Isto sa to vola D-Rider??
neviem si spomenut ako sa volala tak strasne stara hra myslim ze bola este na didaktikoch. Islo o to ze vy ste boli taky maly panacik a zacinali ste na spodku obazovky a museli ste skakat stale vyssie a vyssie cez posuvajuce sa poschodia. Pls ak niekto viete co myslim napiste lebo uz asi tyzden nad tym rozmyslam 
Niekedy davno boli super, ale teraz ked som si nejaku spustil, vobec ma nebavila. Ale najlepsie co som hral boli: Scorched Earth, Commander Keen vsetky casti, Death Rally, Lost Vikings, Dyna Blaster, ale najlepsia bola ajtak hra, ktoru mohli hrat naraz 5, mozno aj viac ludi a boli tam take ciary, ktore isli dopredu a mohli sme ich otacat vpravo a vlavo. To bolo uplne super ked sme sa cela ulica tlacili u kamosa za klavesnicou a hrali tu hru 
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
m3thod-man
Star
joo presne to je ono!!!THX dude..mylan napísal:California Games?
-
Sniper-SVK
Expert
-
okonenipica
Zablokovaný