Ste spokojny zo svojou pracou(školou)?
Zalezi naozaj od urovne profesorov ci je clovek spokojny alebo nie. A tiez ci im viac zalezi na tom, ze studenti veciam rozumeju, alebo to len napisu na papier a je im jedno ci to odpisali. Je dost smutne, ked musis hovorit len o stasti a dobrej nalade profesora, aby si mal lepsiu znamku a nie o vedomostiach
Ale zivot bude o vacsej nespravodlivosti, takze sa drzim hesla: BUDE AJ HORSIE
Ale zivot bude o vacsej nespravodlivosti, takze sa drzim hesla: BUDE AJ HORSIE
SKOLA: ujde, taky priemer myslim (sem-tam da zabrat ale zase su aj "ulievacie" hodiny), co vsak musim vytknut je ze mam strasne nudnych spoluziakov... akoze ist si po skole v piatok niekam sadnut to nehrozi... len sediet doma pri pocitaci alebo bohvie co ine...
PRACA: prva - pravidelna, ale neviem ci to nazvat pracou - investicie na internete
druha - prilezitostne servis SW & HW pocitacov, tvorba netovych stranok
PRACA: prva - pravidelna, ale neviem ci to nazvat pracou - investicie na internete
druha - prilezitostne servis SW & HW pocitacov, tvorba netovych stranok
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
tazko povedat ci som spokojny so skolou FEI TUKE. nic co by som nezvladol, ale moj problem je ze som strasne nezodpovedny. skusky si presuvam na koniec skuskoveho potom ich mam 4 za tyzden a aj tak na 2 zaspim. takze so skolou som spokojny len musim zlepsit pristup.
praca: prva oficialna v IT odbore. Pracujem v USsteele a musim povedat ze som ocareny. tolko technologii, riesenie a proste vsetkeho som nevidel ani na obrazku
. ozaj som rad ze tam mozem pracovat.
praca: prva oficialna v IT odbore. Pracujem v USsteele a musim povedat ze som ocareny. tolko technologii, riesenie a proste vsetkeho som nevidel ani na obrazku
-
derriL
Expert
tak toto u mna nehrozi, kedze som dosiel na gympel, na tu skolu som nechcel ist ani za tu p**u (ale pekny tatino) a to je pre takych co nemaju problem sa dostat ku knizkam aspon na hodinku denne ale ja proste nemozem, jedine co ma drzi na tej skole je najlepsi kolektiv(pravidelne pivko po skole atd.) ale neviem ci ho nebudem muset opustitVesper napísal:skola je super vec bojim sa az s tym raz skoncim. moze to vyzniet sprosto ale vobec neviem co potom a teraz vam vzdy povedia co mate robit, spravite skolske povinnosti a je klud
-
Vesper
Professional
ja chodim nagympel a este tazsi ako normalne gymple lebo tam mam dva predmety naviac a denne venujem studiu priemerne 15 minut ani to niekedy a v pohode vykrivam a este som ani 4 nemal na vysvedceni takze neviem aky problem... a take veci ze pivko po skole to je samozrejmostderriL napísal:tak toto u mna nehrozi, kedze som dosiel na gympel, na tu skolu som nechcel ist ani za tu p**u (ale pekny tatino) a to je pre takych co nemaju problem sa dostat ku knizkam aspon na hodinku denne ale ja proste nemozem, jedine co ma drzi na tej skole je najlepsi kolektiv(pravidelne pivko po skole atd.) ale neviem ci ho nebudem muset opustit
Re: Ste spokojny zo svojou pracou(školou)?
Som spokojný
odpoved si zabil do 9 rocnej temy
Nie je to nový rekord?
A aby som nebol OT, som spokojný
A aby som nebol OT, som spokojný