Ahojte chcel by som sa spýtat ci má niekto skúsenosti s touto kartou a prijmanim dát cez nu a vsetko okolo toho. lebo zvažujem nad jej kúpou a chcel by som sa spýtať či sa za sťahovanie cez satelit niečo platí (ak hej tak koľko a ako sa to nastavuje).Pripojenie k netu mam 512Kb/s a pocul som ze sa cez satelit da pekne stahovat.
Bezplatnú službu internetu sat@once je možné prijímať softvérom Casablanca dostupným na [email protected]. Tento transpondér vysiela dátové služby v objeme 12 - 420 GB denne. Dáta si vyberajú užívatelia hlasovaním. Na príjem postačuje parabola 60 cm.
Takže lamerská otázka : celkom ma vaša diskusia zaujala, tak sa pýtam na detaily : čo potrebujem aby som sa pomocou tej karty pripojil na net, kolko ma to bude stáť a tak... Vopred ďakujem
Robbie42: SkyStar2 kartu, kable, parabolu+digitalnu hlavu... Kedysi to slo cez europeonline.com + konto v skupine a data tiekli pravidelne kazdu noc od priblizne desiatej hodiny vecer do takej osmej rana, neviem ako je to teraz, snad to zistis niekde.
No toto som videl na jednom sat fóre, kde sa o tom bavily:
Ano, je to jednosmerny net,poplatky nejsou zadny.
#Telecom 2D-Sky DSL
#freq=11492000
#sr=27500000
#pol=0
#fec=0
pid0=100
pid1=802
pid2=810
pid3=910
Je to druzice Telecom2D, 8W
Casablanca - tento soft je fakt zadarmo-nataha ti to vlastne obsah-update urcityx stranok, ktore su v ponuke.Ak ti ide o clanky tak ti to staci..ak vsak chces data musis si najst GRUPY ktore pusuju data.A do skupiny sa dostanes len ak mas kupene konto u niektoreho providera.inak nezistis nic-nikto ti nepovie co a kedy ide cez net(ake data) data idu v podstate 24 hodin denne -filmy, hry, mp3,0 day, DVD...proste vsetko co je nove
uz maju tri kanaly na download to mas 3*2 Mbity to je celkom fajn nie?
takze 120Euro until July
len neviem ako je to z novymi clenmi