Kandidatúra Slovenska na MS v Hokeji.

O športe...

Výjde to alebo nie?

ÁNO
19
79%
NIE
5
21%

Celkom hlasov: 24

easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kandidatúra Slovenska na MS v Hokeji.

Príspevok od používateľa easton »

Verite ze sa to slovensku podari ,ale su len nase marne nadeje na usporiadanie MS 2011.Ja si myslim ked slovaci vybuduju nejake nove stadiony tak mame velku sancu.Napiste sem svoje nazory na tuto tému.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím že by sme to mohli dostať, veď je to more času. dovtedy sa niečo postaví a mám aj šancu čo som počúval, lebo z kandidátov sme ako jediný (?) boli aj majstrom.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dal som NIE, lebo si myslim, ze pri takomto pomalom rozhodovani, nezhodam v SZLH nebudu schopni dostavat stadiony na to potrebne.
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Ja si myslim ze ano pretoze najtahsie bolo vybudovat prvu arenu a tou bola Steel arena v Kosiciach. Teraz uz bude stat pod tlakom aby v co najkradsiom case vybudoval aj novu halu v Bratislave a potom si myslim ze uz by nemal byt ziadny problem (okrem nedostatku hotelov v mestach kde sa sampionat bude hrat to bude treba tiez vyriesit.)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

a naco by nam to bolo? vybuduje mrte budov pre tu masu ludi, minu na to mrte penazi, a potom co,... masa ludi odide a vsetko ostane prazdne, nenaplnene, nas cestovny ruch to nevyuzije a ani sa nezdvihne o take precento aby sa to vyuzilo,...
slovensku to netreba, proste je to mala krajina s malymi moznostami
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Traktorista napísal:a naco by nam to bolo? vybuduje mrte budov pre tu masu ludi, minu na to mrte penazi, a potom co,... masa ludi odide a vsetko ostane prazdne, nenaplnene, nas cestovny ruch to nevyuzije a ani sa nezdvihne o take precento aby sa to vyuzilo,...
slovensku to netreba, proste je to mala krajina s malymi moznostami
No ale to je jedna z podmienok ze musime mat dostatok ubytovacich priestorov pre urcity pocet ludi ktorych prichod sa ocakava na MS.
To si uz musime vybrat ci vazne chceme tie MS a ked hej tak ako to urobit.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

audiotrack napísal:myslím že by sme to mohli dostať, veď je to more času. dovtedy sa niečo postaví a mám aj šancu čo som počúval, lebo z kandidátov sme ako jediný (?) boli aj majstrom.
nie sme jediny s nami kandiduje aj svedsko :? ,ale dal som ano lebo svedi este len "nedavno" mali majstrovstva takze mohli by sme vyhrat. 8)
Napísať odpoveď