Kandidatúra Slovenska na MS v Hokeji.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kandidatúra Slovenska na MS v Hokeji.
Verite ze sa to slovensku podari ,ale su len nase marne nadeje na usporiadanie MS 2011.Ja si myslim ked slovaci vybuduju nejake nove stadiony tak mame velku sancu.Napiste sem svoje nazory na tuto tému.
-
audiotrack
VIP
Ja si myslim ze ano pretoze najtahsie bolo vybudovat prvu arenu a tou bola Steel arena v Kosiciach. Teraz uz bude stat pod tlakom aby v co najkradsiom case vybudoval aj novu halu v Bratislave a potom si myslim ze uz by nemal byt ziadny problem (okrem nedostatku hotelov v mestach kde sa sampionat bude hrat to bude treba tiez vyriesit.)
-
Traktorista
Guru
a naco by nam to bolo? vybuduje mrte budov pre tu masu ludi, minu na to mrte penazi, a potom co,... masa ludi odide a vsetko ostane prazdne, nenaplnene, nas cestovny ruch to nevyuzije a ani sa nezdvihne o take precento aby sa to vyuzilo,...
slovensku to netreba, proste je to mala krajina s malymi moznostami
No ale to je jedna z podmienok ze musime mat dostatok ubytovacich priestorov pre urcity pocet ludi ktorych prichod sa ocakava na MS.Traktorista napísal:a naco by nam to bolo? vybuduje mrte budov pre tu masu ludi, minu na to mrte penazi, a potom co,... masa ludi odide a vsetko ostane prazdne, nenaplnene, nas cestovny ruch to nevyuzije a ani sa nezdvihne o take precento aby sa to vyuzilo,...
To si uz musime vybrat ci vazne chceme tie MS a ked hej tak ako to urobit.
-
profik
Light Professional
nie sme jediny s nami kandiduje aj svedskoaudiotrack napísal:myslím že by sme to mohli dostať, veď je to more času. dovtedy sa niečo postaví a mám aj šancu čo som počúval, lebo z kandidátov sme ako jediný (?) boli aj majstrom.