Ako susit vlasy?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako susit vlasy?
Mam vlasy dlhe cca 25 cm a ked sa osprchujem mam dost problem zi susenim vlasov ... ked som skusal ten klasika styl ako pri kratkych vlasoch (suchaj rychlo uterakom ) tak sa mi zauzlili vlasy ze som ich nemohol rozcesat a zase ked som fukal fenom tak vlasy nabrali extremne velky objem ... co vobec nechcem ... ako utierate vlasy aby sa dali rozcesat a zaroven aby boli rychlo suche ? 
-
miki690
Medium Professional
njn sak hej ... ale aj ked si dam kondicioner ale potom sucham uterakom ako divy aby boli vlasy suche a ked dam uterak dole tak mam vlasy akoby som prave dostal do tela 220V
tak v takom pripade kondicioner nepomaha ... btw stale pouzivam sampon s kondicionerom a potom este si davam aj cisty kondicioner ...
-
last_knight
Light Professional
-
Colortraincleaner
Medium Star
ostrihat
no dobre ... sestra to tiez robi s rucnikom(myslim ten turban) a asi to ozaj funguje a co je tiez dost rychle, tak ked ma kamosi obliali pivom hlavu vo vlaku, tak som sa cca na 5 minut vyklonil a vlasy boly krasne suche ... je fakt ze som ich nemal dlhe tak ako Ty, ale zabralo ... aj ked je jasne ze asi vlasy do vlaku susit nepojdes a je to vlastnee dost obdobne s fenom ...
ale tiez funguje stara dobra klasika ... najprv riadne vyzmykat a dalej iba rucnikom kmitat az dosucha ...
no dobre ... sestra to tiez robi s rucnikom(myslim ten turban) a asi to ozaj funguje a co je tiez dost rychle, tak ked ma kamosi obliali pivom hlavu vo vlaku, tak som sa cca na 5 minut vyklonil a vlasy boly krasne suche ... je fakt ze som ich nemal dlhe tak ako Ty, ale zabralo ... aj ked je jasne ze asi vlasy do vlaku susit nepojdes a je to vlastnee dost obdobne s fenom ...
ale tiez funguje stara dobra klasika ... najprv riadne vyzmykat a dalej iba rucnikom kmitat az dosucha ...
-
Martin44
Professional
V tom pripade pomaha hreben....miki690 napísal:njn sak hej ... ale aj ked si dam kondicioner ale potom sucham uterakom ako divy aby boli vlasy suche a ked dam uterak dole tak mam vlasy akoby som prave dostal do tela 220Vtak v takom pripade kondicioner nepomaha ... btw stale pouzivam sampon s kondicionerom a potom este si davam aj cisty kondicioner ...
Nemozes ocakavat vsak ze to rozceses lahko ako ked mas kratke vlasy....Holt Zvykaj si.
-
zuzkazuzka
VIP
Ach jaj... chlapi, chlapi... takto to dopadne, keď sa púšťate do ženských vecí...
Ja mám tiež relatívne dlhé vlasy, ale takýto problém som ešte nemala... Takže tu je stručný návod, ktorý funguje:
Normálne si umy vlasy šampónom. Vyžmýkaj si z vlasov prebytočnú vodu, daj na nich uterák a na chvíľu si ich zabaľ. Medzitým výjdi zo sprchy, osuš sa, obleč sa a potom daj dolu uterák z hlavy. Následne si daj kondicionér, čo sa nezmýva. Vlasy už budú bez prebytočnej vody, tak ich môžeš pekne rozčesať a vysušiť fénom, alebo nechať voľne vyschnúť....
A nezabudni na penové tužidlo pre bohatý objem a lesk vlasov
Žiadne agresívne šúchanie uterákom by som ti neodporúčala, nakoľko sa vlasy pri tom lámu, ničia a zamotávajú.
Ja mám tiež relatívne dlhé vlasy, ale takýto problém som ešte nemala... Takže tu je stručný návod, ktorý funguje:
Normálne si umy vlasy šampónom. Vyžmýkaj si z vlasov prebytočnú vodu, daj na nich uterák a na chvíľu si ich zabaľ. Medzitým výjdi zo sprchy, osuš sa, obleč sa a potom daj dolu uterák z hlavy. Následne si daj kondicionér, čo sa nezmýva. Vlasy už budú bez prebytočnej vody, tak ich môžeš pekne rozčesať a vysušiť fénom, alebo nechať voľne vyschnúť....
A nezabudni na penové tužidlo pre bohatý objem a lesk vlasov
Žiadne agresívne šúchanie uterákom by som ti neodporúčala, nakoľko sa vlasy pri tom lámu, ničia a zamotávajú.
-
winni
Medium Star
jeeej zuzkazuzka dobve vedet
bo ja mam tez take dlhe vlasy asik tych 20cm a tez mam s tym problem... tak diik mooc si mi pomohla... ja normalka na to idem fenom hned po sprche a celkom ok ved ten objem sa da dole zhodit rychlo, na taky aky treba sa mi tak zda... a nevies nahodou aj ako dlho trva taka zlozita zabalovacia susiaca metoda?