Ako dlho Vam vydrzi Windows bez reinstalacie?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

No pokial to nieje potrebne, ale ja sam som si dokazal reinstalovat windows, iba nedavno som sa to naucil ja LAMA :oops: :?
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

roky, ale odkedy mam internet tak len spomaluje, takze onedlho by som ho chcel nahodit znovu, btw internet mam necely rok
majko_36
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majko_36 »

bobormako napísal:rofl, to si myslíš že windows rozhodíš len tým že ho pripneš na net.... :D :D :D
presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

majko_36 napísal:presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
tvoja vlastna chyba....nemas firewall, SP2 pre system a antivir, sa necuduj....po instalacii sa nesmie pc pripajat na net, kym nie je zabezpecene antivirom a firewallom, nasledne nechodit na ziadne stranky a prebehnut windowsupdate a aktualizovat antivir a firewall....a potom az surfovat.
majko_36
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majko_36 »

trizzo napísal:tvoja vlastna chyba....nemas firewall, SP2 pre system a antivir, sa necuduj....po instalacii sa nesmie pc pripajat na net, kym nie je zabezpecene antivirom a firewallom, nasledne nechodit na ziadne stranky a prebehnut windowsupdate a aktualizovat antivir a firewall....a potom az surfovat.
Nie chyba, ale test (uspesny :)). Len som chcel zistit ci to naozaj moze byt pravda. A JE! Preco toto upozornenie nepisu do manualu? Nie ze by ho niekto cital, alee... ;)
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

majko_36 napísal:Preco toto upozornenie nepisu do manualu? Nie ze by ho niekto cital, alee... ;)
kokozs, a ty by si napusal do manualu povedzme k holiacemu strojceku, ze ak ho poriadne nenabijes, tak bude kmasat a kusat? ved to je blbost.... vyrobca si nebude predsa protirecit
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

majko_36 napísal:presne tak!!!! Vlastna skusenost. Po dlhom case bez windows som sa rozhodol ho nainstalovat. Vsetko slo v pohode. zastrcil som kablik do sietovky, nakonfiguroval a na chvilu som si sadol na gauc. Ked som sa vratil uz mi tam svietili dve pop-up okna s reklamou na viagru. Co ty na to??? Mam na to aj svedkov.
mehm mno tak ak pouzivas IE a nemas SP2, alebo hocijaky low-end firewall... mno tak to si potom ako kacka na strelnici :P
To uz dnes nie je ako kedysi, ze net siel 56k, ti bohatsi mali 64k a virusy sa netom sirili velmi pomaly... (aj to len mailom)
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Ked som isiel na warez & crack stranky , tak aj 2x za deň ... viry ....
Teraz absolutne nechodim na nijake nelegalne stranky (okrem forums) ...
... guru07 ...
P.s. teraz mi chodi comp cca. 5 mesiacov
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

no doteraz som to mal tak ze 2x za tyzden som reinstall, no teraz sa nejak drzi.. uz ho mam skoro dva mesiace.. (klop,klop)
martinho
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa martinho »

ja som nepreinstaloval windows od kedy je kupeny (november 2003)..mi ide vsetko v pohode len mam problem s vyrusmi...a ani bars neviem jak sa ma preinstalovat :?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

musel si wcera hodit KERIO WINROUTE lebo furt spyfalcone pop-up uz ma islo z toho rozhodit,tak to mam pokoj uz ne reinstall asi rok a zatial ani netreba mozno cez leto
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

ja som formatoval naposledy 9.6.2002 :)
revenger
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa revenger »

dva mesiace :-D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som teraz dal na win 2000 afuuuj! prec s tym, fuu! To je otras, mam to asi 3 mesiace a mrte pod tym trpim. Akoze to radsej 98 ako toto :D
To[m]aS
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa To[m]aS »

Frikso napísal:Ja som teraz dal na win 2000 afuuuj! prec s tym, fuu! To je otras, mam to asi 3 mesiace a mrte pod tym trpim. Akoze to radsej 98 ako toto :D
Ani nevies co hovoris, lepsie stabilne NTcko ako 9x :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

U mna vzdy okolo Vianoc sa nieco pose... a tak reinstalujem Windows vzdy raz za rok.
cabiak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cabiak »

mne win drzi dobre 2 roky, prisiel som nato ked mate dobru ochranu tak sa na vas vyseru vsetky viry a spy. RADIM ako antivir - nod, antispyware - tych viac - microsoft antispyware, spybot search and destroy, spyware doctor, ad-aware, - potom dobry firewall, a o virusoch nebudete ani počuť :aasmile27:
lio04
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lio04 »

1/2
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Fuuha, tak u mna to zalezi podla toho, kolko mam roboty. Ked mam vela volneho casu, tak sedim pri kompe dlhsie a potom musim WIN aj skor preinstalovat, ked je zase casu menej, tak ho preinstaluvavam menej casto. Ale tak zhruba 2 mesiace mi vydrzi.
Napísať odpoveď