potreboval by som poradiť neaké dobré písmo ako použiva fanta alebo niečo podobné lebo keď robim neaké podpisy tak tam mam blbé písmo a cele je to škaredé.... daju sa stiahnuž niekde alebo tak ??? diky za rady
neviete mi niekto poradiť ja aj ked dam nový font do windows-.. font...........tak tam sa mi ukáže ale neni ani vo worde ani v exeli ani PS skratka nikde ....... niekde som čítal že je na to program ktorý tie fonty nainštaluje ale nenašiel som ho
kliko napísal:neviete mi niekto poradiť ja aj ked dam nový font do windows-.. font...........tak tam sa mi ukáže ale neni ani vo worde ani v exeli ani PS skratka nikde ....... niekde som čítal že je na to program ktorý tie fonty nainštaluje ale nenašiel som ho
sak normalne ich prekopiruj do windows/fonts a je to. neviem, ale myslim ze niektore nie su freewary, mozno aj preto....neviem, ale mne ide kazdy prekopirovany font s koncovkou *.ttf
tak hľadal som a nenašiel neposlal by mi niekto ?
este jednu vec som chcel, nedajú sa písma v PS ktoré som stiahol z netu tak do nakého priečinku aby som rozpoznal stiahnute a povodne ?
Lord_3D napísal:tak hľadal som a nenašiel neposlal by mi niekto ?
este jednu vec som chcel, nedajú sa písma v PS ktoré som stiahol z netu tak do nakého priečinku aby som rozpoznal stiahnute a povodne ?