to co robite s tym systemom ked tak malo vydrzi? mne naposledy vydrzal win XP prof priblizne rok, a potom som ho raz neocakavane vypol a potom mal chudak dosahane registre a nedokazal ich obnovit tak nastupil format, inac by urcite este stale bez problemov fungoval, teraz mam novy win od 10.2.2006
win mi vydzal teraz cca 2 roky a musel som dat format kedze som nevedel, ze po sformatovani disku s linuxom mi zostane grub ktory mi neskor nedovolil dostup k winu, ale inak sa mi nestava casto, ze by som musel preinstalovat win
ja som pred tyzdnom preinstalovaval kvoli zsranemu NERO-vi 7 rade,som skusil 2x instlanut ho a zase mi totalne spomalil komp,takze som verny 6 rade,inac sa mi absolutne nesral,som zvedavy kolko mi takto vydrzi
Počul som aj o takom,čo reinštaloval každých 30 dní lebo mal len 30-dňový.
Ja reinštalujem až keď sa niečo popsuje. Napr. vírus(čo už s napadnutým eplorer.exe) alebo keď mi zamrzne PC pri otvorení Tento počítač, atď.
Asi tak pol roka.
Boly doby ked som inštaloval ked som sa nudil.. Takže 2-3 do tyždna hehe to bolo moje hoby... ale teraz sa snažim vydržat najdlchšie... No zatial maximum je u mna asi tak cca 3mesiace a to často rozmýšlam že či preinštalovat ... hehe
mam ho 5 rokov , uz ani neviem ako vypada instalator , postupne som prechadzal na SP1 a SP2, a nemam problem , nerobim blbiny v registroch a pouzivam necrackovany soft
tak pol roka, rok.. vydržal by aj dlhšie (vírusy nemá) ale raz za čas preinštaluvávam aby bol rýchlejší a nech sa zbavím bordelu (redsa len je to rýchlejšie nahodiť nanovo systém ako sa babrať s registrami, defragmentáciou, odinštalovávaním nepotreb. softu...)
Ravenman napísal: mam ho 5 rokov , uz ani neviem ako vypada instalator , postupne som prechadzal na SP1 a SP2, a nemam problem , nerobim blbiny v registroch a pouzivam necrackovany soft
aj ja kedy len pisem na pc a pozeram filmy tak mi ide, a druha vec kedy mam desattisice na softy ktore pouzivam tak si ich aj ja kupim