2 neony- problem

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

2 neony- problem

Príspevok od používateľa R1k1nko »

neviem ze ci do pomoc (sekcia) alebo sem ..ale tu mi date nejake rady ze ako to zapojit aby to slapalo spravne a tak ...
no moj problem : (jedna sa o 2 neony asi 30 cm dlhe taka trubka )
uz davnejsie mam tie neony a ked som ich nechal dlho svietit ( 2-3 hod ) tak sa mi vypol PC ....alebo vetrak co mam v zadu sa vypol ...a ten co je na boku tak ten nie... co tam moze byt zle ... ZDROJ mam 450W nejaky mercuri sa mi zda...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

si zrataj kolko zeru tie neonky ale nemali by vela tipujem okolo 5 watt,tam by asi nemal byt problem
alebo sa ti vypol komp alebo vetrak?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:si zrataj kolko zeru tie neonky ale nemali by vela tipujem okolo 5 watt,tam by asi nemal byt problem
alebo sa ti vypol komp alebo vetrak?
ako kedy Hlavne ked som na lan party tak to mam zap... a ked robim server alebo nieco narocne,,, tak vtesdy sa vypne... bud to alebo to ..
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

podla mna to nema nic spolocne so zdrojom skus chladice...sondy a ak mas daky soft co ti nastavuje otacky ventilataorov tak daj na manual....mozno sa ti prehreje doska a caw....tepelna poistka skus si tam hodit motherboard monitor a potom daj vediet teploty....
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

teploty su v poriadku ! to som kukal futrt mam take iste ... teploty ... +- 5 C
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja neony nechcem ani vidiet proste moj problem bol v tom ze ked som zapol neony (2) tak sa mi vypol pc niekedy hej niekedy ne a preto ja som ich z pc vyje*** kupil 8cm vetraky ktore svietia na modro a to je to iste. kupil som 2 kusy a je po vsetkom . tak krasne to svieti v noci poslal som prispevok aj do tuning bedne na hojkovi ,, alebo ked nechces neony tak to skus so silnimi diodami . good luck :D
xphreak
Expert
Expert

Re: 2 neony- problem

Príspevok od používateľa xphreak »

R1k1nko napísal:neviem ze ci do pomoc (sekcia) alebo sem ..ale tu mi date nejake rady ze ako to zapojit aby to slapalo spravne a tak ...
no moj problem : (jedna sa o 2 neony asi 30 cm dlhe taka trubka )
uz davnejsie mam tie neony a ked som ich nechal dlho svietit ( 2-3 hod ) tak sa mi vypol PC ....alebo vetrak co mam v zadu sa vypol ...a ten co je na boku tak ten nie... co tam moze byt zle ... ZDROJ mam 450W nejaky mercuri sa mi zda...
Probuj premenit zdroj.Kamos mal mercury zdroj tak nemohol nic taktovat :roll: .A neony neviem naco su :roll: .
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Neony su obyvkle na to, aby to pekne svietilo, ze :D Ake su to katody? Mas jeden menic a na ten menic pripojene dve katody, alebo dva menice? Ak to mas pripojene na jeden a je to nejaky smejd, moze byt, ze ked su dlho zapate sa tam zohreju nake suciastky (rozumej v menici) a moze sa tam spravit akoby docasny skrat a preto ti vypne komp, alebo zhaluzi zdroj... Ak to mas na jednom menici - skus odpojit jednu ci to bude robit aj tak... Ak nebude jednoducho dokup druhy menic, pripadne henten stary menic niecim chlad. Aj ked ja mam jedny z tych shitovejsich katod (Sunbeam ci co to, naky sux proste) a v poho zvladaju dve. Ale zas... Mam zdroj, ne Mercury :D :wink:
Napísať odpoveď