p3t0 napísal:podla mna je to pekna hlupost tuningovat si skrinu,ja praveze robim opak,zrusil som vsecko co svieti,a spravil to tak aby co najmenej hucal.. vacsinou ho mam zapnuty aj v noci,takze by sa mi zle spalo
hitman napísal:
tie katody sa daju v pohode vypnut vypinacom!! A bude tma!
A co sa tyka odhlucnenia tak daj do vnutra krabice penu!
Slovo odhlucnovacia pena ma privadza do sialenstva kupil som to za 400SK a spravilo to velku PI*U, lebo hluk bol taky isty a ked som ju daval prec tak sa trhala na sracky a ostali po nej take lepkave flaky. Takze kazdemu kto si ju xce kupit odkazuje je to straaaasne velka KO*OTINA nekupujte
jj, takto to je najlepsie, be cool
2riki49:BOHA, zato ze ta tu kazdy vychvaluje si o sebe vela nemysli, mas este co dohanat.
Co ja poznam tuning, tak to je tuning
sak som pisal ze ja tunningujem zvuk teplotu svetlo,proste aby bolo najtichsie,najmenej svietilo a aby sa neprehrievalo,niekto mi pisal,ze mam hodit fotos,tak som hodil...
Traktorista napísal:
jj, takto to je najlepsie, be cool
2riki49:BOHA, zato ze ta tu kazdy vychvaluje si o sebe vela nemysli, mas este co dohanat.
Co ja poznam tuning, tak to je tuning
Takze ja som nexcel vyxvalit svojou bednou,a le som xcel vediet ake mate bedne. To ze som tam dal aj svoju neznamena, ze som samolubi. Inak nie vsetci ma vyxvaluju takze a ked poznas lepsie tak ich sem daj budem rad . INAK SI CHOD POZERAT NIECO INE
Riki49 napísal:
Takze ja som nexcel vyxvalit svojou bednou,a le som xcel vediet ake mate bedne. To ze som tam dal aj svoju neznamena, ze som samolubi. Inak nie vsetci ma vyxvaluju takze a ked poznas lepsie tak ich sem daj budem rad . INAK SI CHOD POZERAT NIECO INE
Inak ja som to myslel na toto
Riki49 napísal:Tak to si king, ale nikomu to nehovor Exclamation Exclamation Exclamation Laughing
Riki49 napísal:To bolo myslene ako JOKE Nevadi mala vymena nazorov mi chybala
Fajn, tak potom nič
BTW. mne nechybala, minule som si nazor riadne vymenil z jednym chalanom v auparku.
Bol husty chlapec, ale von sa ist bit nechcel, rozumiete tomu niekto?