Odstúpenie od zmluvy t-com
Odstúpenie od zmluvy t-com
pomozte mi ako mam odstupit od viazanosti 12 mesiacov aky je poplatok a co k tomu potrebujem
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
garant za 3000Sk,nie je to nejake velmi lacne,si si isty,ze to nie je nejaky odrb?lebo ja mam za 1000Sk 3/3 Mbit 1:10 a som sa pytal za garantovanu rychlost,a to som skoro odpadol,kvoli tej cenecoolerman napísal:mam ho iba 3 mesiace ale vykendy idu brutalne pomaly a mozem mat za 3 tis. 1Mbit garant sice teraz platim len nejakych 1500sk za 1.5Mbit ale cez vykend to je 100kbit a to je pre mna napi....
ak mas garantovanu rychlost - reklamuj ju u t-comu...garant je garant. ak mas v zmluve garantovanu prenosovu rychlost, a aktualna rychlost je minimalne o 20% mensia - jednoducho to reklamuj....
ale ak v zmluve najdes nieco o agregacii - si v kybli...
jo a este nieco - t-com si urkite vzhradzuje pravo na znizenie rychlosti, ak pouzivanim pripojenia porusis nejaku tu "FUP" (Fair User Policy) - teda pripojenie "zneuzijes" a branis ostatnym userom v plnom vyuzivani..... daj si bacha, poriadne si prestuduj zmluvu..
ak sa bude jednat v tomto pripade naozaj o reklamaciu (zmluvne mas podlozenu deklarovanu rychlost - nonstop), a bude sa to opakovat - ako zakaznik mas pravo odstupit od zmluvy. Upozornujem ale, musis to aspon 3 krat nahlasit telecomu, aby evidovali tvoju staznost...najlepsie pisomne s dorucenkou....a ked to nezaberie, treba ich zazalovat
ale ak v zmluve najdes nieco o agregacii - si v kybli...
jo a este nieco - t-com si urkite vzhradzuje pravo na znizenie rychlosti, ak pouzivanim pripojenia porusis nejaku tu "FUP" (Fair User Policy) - teda pripojenie "zneuzijes" a branis ostatnym userom v plnom vyuzivani..... daj si bacha, poriadne si prestuduj zmluvu..
ak sa bude jednat v tomto pripade naozaj o reklamaciu (zmluvne mas podlozenu deklarovanu rychlost - nonstop), a bude sa to opakovat - ako zakaznik mas pravo odstupit od zmluvy. Upozornujem ale, musis to aspon 3 krat nahlasit telecomu, aby evidovali tvoju staznost...najlepsie pisomne s dorucenkou....a ked to nezaberie, treba ich zazalovat
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
presne naopak,garant je rychlost co ti musi garantovat ked mas linku 3Mbit tak ti musi stahovat 3Mbit (zalezi aj od servera z akeho stahujes),na rapide to pekne vidietbrm napísal:Mensi OT.. realne rychlosti mate vyssie ako garantovane?..alebo je to presne obmedzene na garant?
pri garante mas agregaciu 1:1,preto pri garante mas rychlost downu danu ako je linka,a neverim aby niekto pri 4Mbit,bol garant 545Cz pekna kravina,to mozes hovorit malemu decku a nie mne,som sa rozpraval s kamosom providerom co mi sprostredkovava free net ale tam mavam agregaciu 1:10,a smo sa ho opytal co by stala garant linka,vravel ze okolo 30 000Sk 3MBIT,takze asi tak,