Zavidis, co?mastermind napísal:no uz som sa zdvihol zo zeme z tolkeho roflovania, takze ti mozem odpisat ...![]()
Gangyho zrejme povazujes za jedneho z tych 96tich ludi len preto, ze sa vulgarne vyjadril.
tomaseho, hojka, holubara a neviem koho povazujes za inteligentnejsich ako si ty a pritom su vsetci ktorych som menoval dost vulgarni. Som to len ja kto v tom vidi paradox?
IQ TEST
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
artabanes nadavky? 
alebo ked pridem domov taky nasraty ze mam tik este aj na riti, tak neviem ako mam inak moju naladu vyjadrit nez nadavkamy - navyse si to vacsina ludi zasluzi. Ide o to ako sa zrovna v tom momente chces vyjadrovat, ci to dokazes aj inak, slusne - ale musis chciet. Btw tie artabanesove prispevky co sem niekdo dal su len slaby odvar - pozrite si temu o vesmirnych ludoch, ako neuveritelne tam tento chlapec argumentoval, proste genius... Skoda ze mi tam zmazali prispevok kde som ukazal ake SS mi vypisoval.vravi sa tomu odreagovanie, alebo sranda
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
héj maličký? ako som argumentoval? vedeckými dôkazmi a potvrdenými vedecký mi hypotézami? to sa ti zdá čudné? no neviem, ale to je naozaj dôkaz tvojho intelektu
mastermind - ja som sa vyjadroval vulgárne výlučne tam, kde to bolo jasne povolené - nie tu, kde je to zakázané v pravidlách
a gangy - vieš prečo sa súkromná správa volá súkromná správa??? lebo je súkromná - čiže sa nemá zverejňovať - chápeš?
gangy, odporúčam ti, choď si dať spraviť IQ test do mensy a potom sem hoď naskenovaný certifikát, čo ti pošlú
mastermind - ja som sa vyjadroval vulgárne výlučne tam, kde to bolo jasne povolené - nie tu, kde je to zakázané v pravidlách
a gangy - vieš prečo sa súkromná správa volá súkromná správa??? lebo je súkromná - čiže sa nemá zverejňovať - chápeš?
gangy, odporúčam ti, choď si dať spraviť IQ test do mensy a potom sem hoď naskenovaný certifikát, čo ti pošlú