Ako susit vlasy?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako susit vlasy?

Príspevok od používateľa miki690 »

Mam vlasy dlhe cca 25 cm a ked sa osprchujem mam dost problem zi susenim vlasov ... ked som skusal ten klasika styl ako pri kratkych vlasoch (suchaj rychlo uterakom ) tak sa mi zauzlili vlasy ze som ich nemohol rozcesat a zase ked som fukal fenom tak vlasy nabrali extremne velky objem ... co vobec nechcem ... ako utierate vlasy aby sa dali rozcesat a zaroven aby boli rychlo suche ? :wink:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ja pockam kym mi sami vyschnu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

no na rozcesanie vlasov by mal byt kondicioner.. nie? :) ..skus sampon s kondicionerom.. :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

njn sak hej ... ale aj ked si dam kondicioner ale potom sucham uterakom ako divy aby boli vlasy suche a ked dam uterak dole tak mam vlasy akoby som prave dostal do tela 220V :P tak v takom pripade kondicioner nepomaha ... btw stale pouzivam sampon s kondicionerom a potom este si davam aj cisty kondicioner ...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja si ich susim tak ze po umyti proste po castiach trochu vysusim uterakom a potom necham iba tak aby schli ale necesem ale len rukou prejdem... mam vlasy dlhe cez tridsat centimetrov a huste tak normalne a ususia sa za taku necelu hodinku
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ked su kratke, tak ich necham nech vyschnu same a ked su dlhsie, tak si ich poriadne poutieram, ale tak aby som nebol strapaty, alebo co najmenej strapaty
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

fenom
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

punkermen napísal:fenom
miki690 napísal:ked som fukal fenom tak vlasy nabrali extremne velky objem...co vobec nechcem...
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

no uces si ich ako chces a pockaj kym vyschnu :D take iste dlhe mam aj ja :D
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

[quote="gfru"][/quote]tak si len na ,,prirodno" nehaj ak sa neponahlas
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sa pytas ako keby existovalo dvesto sposobov ako vysusit vlasy tak bud to vysusim fenom ak sa ponahlam alebo ak mam cas tak necham vyschnut. Ine sposoby ja nepoznam. Mozes suchat uterakom pokial ti nevyschnu ale to si akurat znicis vlasy. Ine prirodzene sposoby nepoznam.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

mne sa osvedcilo vlasy nesuchat, lebo si odfajcis korienky, no vlasy si zabalit do uteraka ako turban, nechat cirka 5 minut, a on ten uterak tu vlhkost nasaje. Potom uz len chvila na cerstvom vzduchu a vlasy su suche :D
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

ostrihat :D
no dobre ... sestra to tiez robi s rucnikom(myslim ten turban) a asi to ozaj funguje a co je tiez dost rychle, tak ked ma kamosi obliali pivom hlavu vo vlaku, tak som sa cca na 5 minut vyklonil a vlasy boly krasne suche ... je fakt ze som ich nemal dlhe tak ako Ty, ale zabralo ... aj ked je jasne ze asi vlasy do vlaku susit nepojdes a je to vlastnee dost obdobne s fenom ... :roll:
ale tiez funguje stara dobra klasika ... najprv riadne vyzmykat a dalej iba rucnikom kmitat az dosucha ...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

miki690 napísal:njn sak hej ... ale aj ked si dam kondicioner ale potom sucham uterakom ako divy aby boli vlasy suche a ked dam uterak dole tak mam vlasy akoby som prave dostal do tela 220V :P tak v takom pripade kondicioner nepomaha ... btw stale pouzivam sampon s kondicionerom a potom este si davam aj cisty kondicioner ...
V tom pripade pomaha hreben....
Nemozes ocakavat vsak ze to rozceses lahko ako ked mas kratke vlasy....Holt Zvykaj si. :wink:
Dudry
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dudry »

Najskôr si ulíž vlasy tak do zadu, a potom si ich vyfénuj. Nebudeš mať nejaký extra objem, a buďeš ich mať suché :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Dudry napísal:Najskôr si ulíž vlasy tak do zadu, a potom si ich vyfénuj. Nebudeš mať nejaký extra objem, a buďeš ich mať suché :)
Milujem, ked ma niekto problem v dvetisicsiestom a v dvetisicdeviatom dostane super radu, ako ho vyriesit. :roll:
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Parádička :) Ale aspoň si prezriem aj staré témy... Samozrejme najlepší spôsob je šampón, následne balzam, potom si ich po umytí vyždímať, pretrieť smerom od korienkov po končeky uterákov, sčesať smerom dolu a hodiť na to turban, ten nasiakne čo sa dá a potom stačí fén :) Dobrá funkcia je Vital + násadka :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Milujem, ked ma niekto problem v dvetisicsiestom a v dvetisicdeviatom dostane super radu, ako ho vyriesit. :roll:
No to je pravda za tie tri roky som uz na to prisel co treba robit :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ach jaj... chlapi, chlapi... takto to dopadne, keď sa púšťate do ženských vecí... :roll:
Ja mám tiež relatívne dlhé vlasy, ale takýto problém som ešte nemala... Takže tu je stručný návod, ktorý funguje:
Normálne si umy vlasy šampónom. Vyžmýkaj si z vlasov prebytočnú vodu, daj na nich uterák a na chvíľu si ich zabaľ. Medzitým výjdi zo sprchy, osuš sa, obleč sa a potom daj dolu uterák z hlavy. Následne si daj kondicionér, čo sa nezmýva. Vlasy už budú bez prebytočnej vody, tak ich môžeš pekne rozčesať a vysušiť fénom, alebo nechať voľne vyschnúť....
A nezabudni na penové tužidlo pre bohatý objem a lesk vlasov :)

Žiadne agresívne šúchanie uterákom by som ti neodporúčala, nakoľko sa vlasy pri tom lámu, ničia a zamotávajú.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

jeeej zuzkazuzka dobve vedet :D bo ja mam tez take dlhe vlasy asik tych 20cm a tez mam s tym problem... tak diik mooc si mi pomohla... ja normalka na to idem fenom hned po sprche a celkom ok ved ten objem sa da dole zhodit rychlo, na taky aky treba sa mi tak zda... a nevies nahodou aj ako dlho trva taka zlozita zabalovacia susiaca metoda? :)
Napísať odpoveď