hojko napísal:NHL 2006 je sice dobra, hravam to s kamaratom po nete, avsak niektore momenty ma vedia rozculit, ako je napriklad neodpiskanie viditelneho offside, hracovi padne prilba a hra dalej...
hojko napísal:To komentovanie po case urcite omrzi, zda sa mi rozdiel pocuvat nieco 300x v anglictine a pocut to v cestine. Anglicky kometnar ma aspon nieco do seba, ak vsak bude cesky taky nudny, ako byva komentovanie v TV, tak dakujem, radsej budem hrat eng verziu hry.
Niekde som cital, ze hra by sa mala opat o nieco kusok posunut k simulacii, tak uvidime. NHL 2006 je sice dobra, hravam to s kamaratom po nete, avsak niektore momenty ma vedia rozculit, ako je napriklad neodpiskanie viditelneho offside, hracovi padne prilba a hra dalej, opakovane zakroky brankara a to prevazne lahnutie na zem a neuveritelne zakroky zo zeme...
uff, neviem už presne ako to tam vyzerá ale nejako tak že jeden urobí hru....host game....a druhý sa pripojí....join game....alebo to je na IPčku, tak ten čo sa pripája napíše IPčku toho na koho sa pripája
heh.Ak to bude podobné ako je dabing na ProEvolutionSoccer5 tak dakujem,neprosim.....Asi po siestich,siedmich zapasoch ma to dost omrzelo a mal som stasie, ze som si zalohoval orig. EN.Dub.
notrit napísal:mysliš ten český dabing toho chalana? Tak to asi sotva také bude. Oni narozdiel od neho majú dabingové štúdio kde to pekne porobia.
ano myslim ten dabing.Ale aj tak ked to budu robit v nejakom profi studiu nevyrovna sa to originalu.A tak ako tu niekto spominal radsej budem pocuvat 100x nejaku vec po anglicky, nez po cesky kde to bude po nejakom case liest na nervy