napr. ja, ked si idem
(ak tu take bolo tak lock, ale hladal som)
// Pridana anketova odpoved "Nic". Tomasito
moja rec...nemusis sa furt zje*at jak traktor.staci par praskov, par poldecakov a pohodicka.MurphY napísal:zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari..
to je pravda (P4RA aj CTC) ale nehovori sa ze naj prevencia je do toho neist (ani neskusit) cize ak niekto do toho spadne je to jeho vina a bez hanby ho mozem poslat do <!>.Colortraincleaner napísal:presne tak p4ra !
neznasam tych mudrcov, co hovoria o vecoch s ktorymi maju iba teoreticku zkusenost ... ved je to postavene na hlavu ...
Ako som písal Drogy ničia spoločnosťp4ra napísal:V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM
Takže podľa teba by som sa mal "skuriť" aby som bol king a mal o čom písaťColortraincleaner napísal:presne tak p4ra !
neznasam tych mudrcov, co hovoria o vecoch s ktorymi maju iba teoreticku zkusenost ... ved je to postavene na hlavu ...
LOL od malých drog, ktoré ako "skúšajú" sa prechádza na tvrdšie, inak fajčenie marišky... si športovec... asi plánuješ robiť šport profi (možno) testy ti niečo hovoriaMurphY napísal:zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari..