Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Co davate do seba najcastejsie ?

Marihuana
39
14%
Alkohol
93
35%
Cigarety
41
15%
Kava
7
3%
Tvrde drogy (kok., her., per.)
0
Žiadne hlasovania
Lepidla a riedidla
4
1%
Nic
85
32%

Celkom hlasov: 269

Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde)

Príspevok od používateľa Rastaman »

No ako... urcite uz dost z Vas aspon nieco skusilo... ako ste sa citili pred (aj prvykrat), pocas a po ? zaujimaju ma aj pocity co sa tyka kavy a cigariet... co citite pri tom a co potom...
napr. ja, ked si idem :smt033 ,tak sa mi srdce rozbucha a uz sa tesim ako bude dobre...

(ak tu take bolo tak lock, ale hladal som)

// Pridana anketova odpoved "Nic". Tomasito
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja uz NIC, potom len mavam stavy :D . z tychto blbosti som uz vyrastol a hlavne ked vidim ako sa mi stracaju kamarati pred ocami...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pravidelne si nedavam nic, ale ked uz, tak su to alkohol, ganja a niekedy byvalo, ale uz dlho nie ekiny.

Stavy? Po alkohole chut tancovat, zabavat sa, ziadna agresia, nikdy. Po ganji totalne vysmiaty, len tak posedavat s ludmi, kecat a kosit sa hadam na kazdej sprostosti. Ekiny? Jednoznacne len pohyb, chcem sa hybat vkuse, inak usmiaty taktiez. Jedine raz, ked som si dal ecko v Bratislave, na Orange Disco TV (tak sa to myslim volalo), tak som mal pocit, ze som duch. Divne, ale bolo to cool, ked sa mam priznat.

Inak drogy su pekna <.>, a ako povedal kolega hore, najhorsie, ked vidis, ako prichadzas o ludi, s kt. si napr. vyrastal.
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

ALKHOL - satan medzi drogami ... pri nom som narobil najvetsie majetkove skody ... stavy totalnej nekontroly nad cinnostou
GANJA - smiech, strach, nervozita, stres, zapeky, precitenejsie zazitky z normalnych veci a hlad
PERVITIN - najrychlejsie nohy a usta, totalne vymakane slovne obraty doplnene nadlidskymi fyzickymi vykonami, strasne dni po, total zrusena nosna prepazka, neuveritelna ztrata vahy, nechut k jedlu a spanku ... nastastie uz davno za mnou...
CIGARETY - sucast zivota, antistresova rulicka ... tazsie ako sa rozlucit pikom ale zvladol som ...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť :roll:

Pijem Šariš :)

Nefajčím 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

don.carleone.sk napísal:Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť
V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

don.carleone.sk napísal:Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť :roll:

Pijem Šariš :)

Nefajčím 8)
Moja rec, i ked ja rad aj Plzeň.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

p4ra napísal:V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM
skus heroin a potom nam napis ake to bolo. diky:)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari..
davoos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davoos »

MurphY napísal:zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari..
moja rec...nemusis sa furt zje*at jak traktor.staci par praskov, par poldecakov a pohodicka. :wink:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

jednoznacne weed :D naj volba pre kazdeho :D :D
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

p4ra napísal:V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM

presne tak p4ra !
neznasam tych mudrcov, co hovoria o vecoch s ktorymi maju iba teoreticku zkusenost ... ved je to postavene na hlavu ... :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Colortraincleaner napísal:presne tak p4ra !
neznasam tych mudrcov, co hovoria o vecoch s ktorymi maju iba teoreticku zkusenost ... ved je to postavene na hlavu ... :?
to je pravda (P4RA aj CTC) ale nehovori sa ze naj prevencia je do toho neist (ani neskusit) cize ak niekto do toho spadne je to jeho vina a bez hanby ho mozem poslat do <!>.
Nemusim to skusit aby som ich pochopil. Ja ich nechcem chapat. A su dopadom spolocnosti a nikto s tym nic nespravi. (A UZ ANI ONI)
A nehovorte mi o skusenostiach lebo takych kamosov mam vela z najnizsieho dna spolocnosti a som s nimi prezil vela noci, tazkych stavov a casov a predstavte si ze nikdy som nic neskusil (a to sa okolo mna vyvaralo a vypekalo a co ja veim co vsetko) a zijem a som happy.
Thanx Tomasito za poslednu moznost :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Ako som písal Drogy ničia spoločnosť :) nejde o to, či som to skúsil, ale keď vidím koľko známych bolo na liečení a sú v tom s5, tak asi čo :?: Veľký bosovia zarábajú na deťoch money, a žijú si tak ako ty, ja nebudeme žiť.
Colortraincleaner napísal:presne tak p4ra !
Takže podľa teba by som sa mal "skuriť" aby som bol king a mal o čom písať :?:
MurphY napísal:zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari..
LOL od malých drog, ktoré ako "skúšajú" sa prechádza na tvrdšie, inak fajčenie marišky... si športovec... asi plánuješ robiť šport profi (možno) testy ti niečo hovoria :?:

Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali :?:

Na Stráž !!! :roll:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Najcastejsie nic ale z casu na cas pri dake tej oslave alkohol :)
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

KÁVA-Ranny ritual ktory ma prebere
CIGARETY-Ku káve vyborna vec ináč lutujem ze som s tym začal
ALKOHOL-To pozná každy
MARIHUANA-Same Xi Xi Xi a potom obrovsky hlad zjem všetko čo mi pride pod ruku
EKINA-Strašne dlho sa mi z nej chcelo tancovať na DNB party ale potom som prespal celý deň
HRIBIKY-Strašne stavy a halucinacie potom som rád že žijem
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

WEED: Kedysi...teraz uz nie
ALKO: Pivko, ovocne aj tvrde ale nie pravidelne, iba na party a tak
KAVA: Kavu milujem!! :coffee:
Cigarety:Tiez kedysi
Tvrde:Nikdy!!!
lepidla: FUUUUUUUUUJ
:smt096 :smt096 :aasmile19: nikdy som neskusal ale videl som uz stavy po tom

//som zabudol zmienit vodne fajky...to je u mno cislo 1 :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

CIGARETY ani trochu, som zaryty nefajciar 8)
ALKOHOL pivko sa nerata (plzen forever :) ) a tvrde niekedy podla spolocnosti a druhu
TRAVA kedysi som si dal ale uz to nerobim lebo zase take riadne ''zabavne'' stavy som schopny dosiahnut aj bez toho
...a ziadne tvrde sracky do seba nedavam :smt078 :aasmile19:
Matros
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matros »

Ja tiez nic iba si sem tam zapalim ale nic eXtra nedavam do seba
YurY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YurY »

KAVA - Vobec mi nechuti, ziadna ani min.zavislost... Raz za mesiac/dva.
ALKO - Ritual k prilezitostiam, ktore stoja za to ozrat sa! Nie alibisticke: Take ze hybaj Fero ideme na jedneho to teda nepodporujem. Chutovo ho neznasam! Iba tie stavy (velka zhovorcivost a uprimnost :) )
TRAVA-Hovorte si co chcete, ale dava mi to straaasne vela. Avsak velmi nerad ju fajcim - skodi to zdraviu, preto som naucil sadejake receptury a naj-naj su maslove kolaciky. Avsak vobec NIKDY som ju nebral koli nejakej laught-smiesnej vtipnej nalade, vlastne to na nej ani nemam rad. Paci sa mi ze do vsetkeho vidim jasnejsie a moja predstavivost, ach keby ste to zazili...Pre mna nr.1
Nikdy ma NEKLEPALO!Viem aj nebrat pol roka ale co s toho mam?
CIGY -Frajerka ma ponukala az sa stal zo mna zavislak jak svina. Nic mi to nedava, chcem s tym prestat ale ked si predstavim niektore situacie tak si ich fakt bez cigy viem tazko predstavit. Snazim sa fajcit tiez len ritualne - po praci, pri velkom strese a pod. Inak aspon teraz v lete mi moc nechuti ale hovorim-ked dlho nemam tak ma klepe. Posnazim sa to poriesit aspon na status "velmi prilezitostne."
TVRDE-Nechapem preco po nich ludia siahaju, vsak to doj... telo! A niekedy vznika aj !chemicka! zavislost!
LEPY -???? Ten kto ich fetuje je .....! A nech v tom pokracuje aj tak je uz odpisany... Tak 2 - 3 roky a uz medzi nami aj tak nebude. Tie diery v mozgovej hmote s toho - nechutny pohlad. To je akoby som si urezaval z mozgu skalpelom! :x
Napísať odpoveď