^Nevermind napísal: ja mu na to drzo "ty vis p*cu" o chvilku na to som povedal "ty si ko*ot".
Kebyze toto poviem otcovi tak mi taku je*ne ze tyzden grcam z toho a ani by som sa mu nedivil, vsak od vlastneho decka si nechat nadavat to je moc silna kava. K rodicom treba mat uctu a respekt. Toto by som si nedovolil nech som akokolvek nasraty.
ROKI49 napísal:Kebyze toto poviem otcovi tak mi taku je*ne ze tyzden grcam z toho a ani by som sa mu nedivil, vsak od vlastneho decka si nechat nadavat to je moc silna kava. K rodicom treba mat uctu a respekt. Toto by som si nedovolil nech som akokolvek nasraty.
uplne sa s tebou stotoznujem. Aj keby som bol nadrogovany, opity, nasraty tak nikdy by som si nedovolil povedat nieco take a este k tomu 17 rocny chalan. To si dost brutalne prehnal, tvoj otec inak musi byt mierny clovek ked si nieco take nechal...
Nikdy sa s rodicmi nehadam, mame fantasticky vztah a rozumieme si vyborne. A po vsetkom, co pre mna v zivote spravili by som im do oci nepovedal, nech idu do "p." a pod., na to ja si ich moc vazim.
artabanes napísal:by si to posral a u koho akože? u svojho 17 ročného syna? no, musím sa zasmiať.
u vas doma asi neplati pravidlo respektovania navzajom, ze? ked niekto nieco robi s vedomim ze to neznasam so vsetkeho najviac a on to zacne robit .. proste cloveka to nasere
rešpektujeme sa navzájom, a keď niekto začne robiť niečo, čo niekto druhý neznáša zo všetkého najviac - tak sa zoberiem a odídem do svojej izby - alebo sa zasmejem a nevšímam si ho/ju
ty to asi nechápeš - ak sa ma niekto snaží naschvál vyprovokovať (hlavne staršia sestra) - tak ja jej mám spraviť tú radosť a nahnevať sa? radšej sa pousmejem a nechám ju, nech sa snaží
^Nevermind napísal:u vas doma asi neplati pravidlo respektovania navzajom, ze? ked niekto nieco robi s vedomim ze to neznasam so vsetkeho najviac a on to zacne robit .. proste cloveka to nasere
Urcite to existuje, ale ty vdacis rodicom za to ze zijes a mas co do huby, nech sa pyta cokolvek by si mal byt slusny, koniec koncov ak sa ti nepaci tak sa odstahuj.
ROKI49 napísal:Urcite to existuje, ale ty vdacis rodicom za to ze zijes a mas co do huby, nech sa pyta cokolvek by si mal byt slusny, koniec koncov ak sa ti nepaci tak sa odstahuj.
zijeme ako rodina a nie stylom oni ma zivia tak ich budem trpet
ROKI49 napísal:ved nikde ani netvrdim ze tak mas zit, ja som tym len chcel povedat ze si malo otca vazis ked mu toto povies. Ale aky otec taky syn.
ale hej proste kazdy madobre obdobie a kazdy zle a ked ho do toho zleho obdobia niekto nastve a brutalne tak sa clovek moze prestat ovladat .. stava sa
^Nevermind napísal:ale hej proste kazdy madobre obdobie a kazdy zle a ked ho do toho zleho obdobia niekto nastve a brutalne tak sa clovek moze prestat ovladat .. stava sa
no to sa stava vacsinou ludom, ktory sa nevedia ovladat a nic ich nedokaze skrotit...to nemam rad... ja sa nesnazim hadat, radsej som ticho pocuvam a potom ich to aj tak prejde, na co zbytocne rypat...
Schyl2o napísal:no to sa stava vacsinou ludom, ktory sa nevedia ovladat a nic ich nedokaze skrotit...to nemam rad... ja sa nesnazim hadat, radsej som ticho pocuvam a potom ich to aj tak prejde, na co zbytocne rypat...
nie, to sa stava kazdemu a nejde o to ci sa vie ovladat jednoducho niekedy su take situacie, ze sa neovladnes. U mna taka situacia vznikne, ked dobre viem aka je pravda a niekto sa snazi silou mocou vyvratit moje tvrdenie a pritom prd o tom vie. Urcite si aj ^Nevermind uvedomil, ze to kusok prehnal, ale co uz stalo sa..