Tato tema nejako smrdi Zasa sa to zvrtlo na debatu o tom, ze blava je spina na mape slovenska a podla mnohých z Vás tu blavaci nedovidia dalej ako do Senca..
k teme:: Podla mna ma blava este co dohanat oproti ostatnym metropolam.. Ale ked si to tak vezmete, tak ta nenavist medzi obyvatelmi hl. mesta a ostatnych miest a dedin tu uz je, takze Blavu mozme povazovat za metropolu
Co sa tolik serete s Bratislavou?Mesto je v pohode a ak dajaky povysenecky kreten robi usta, tak ho dakde nakopem a je to vyriesene. V Blave som bol pred troma dnami takze mam aktualny prehlad a je to ok. Jedina nevyhoda je sustredenie sa takmer vsetkych verejnych aj sukromnych a statnych aktivit do Blavy a zvysok je stale sam pre seba.
Oh, to su mi ftipy
Ako si mi take nieco mohol povedat?
Ale teraz vazne ...Ak uz nemas poradny argument ze ta total odyebem tak davas hefty ako:ten kto to hovori ten to je a tomu sa to sikuje alebo kazdy vravi co mu chyba Ty si fakt turbo koko-t
pani, zajtra mam skusku a citat tento spam po vas sa mi vobec nechce citat a uz vobec nie cistit. ak mate nejaky problem, tak si to rieste cez icq.
to martin44: skus si pozriet ss co som ti pred casom posielal. nechce sa mi to pisat znova.