Mna, uz asi tri dni trapy velmi zla nalada. Stale sa mi nic nechce robit, mam v hlave prazdno, nemam na nic naladu, ani na kamaratov a vsetko mi je jedno... neviem si s tym pomoct, stale to neprechadza a neviem preco. Dokonca som ani na koncert nesiel a nechcel nic od mamy, za zasluhy na SPS-ke. Neviem ci je to nuda, alebo co. Stava sa vam to? Ak ano skuste mi poradit, ako ma to prejde.
jj ved bolo a bude aj horsie.
Ja sa stale odreagujem pri baskete, resp pri niecom cim sa zameras na jediny ciel a nemyslis na kecy okolo.....
A co tak si zahrat paintball....
jedine co potrebujes je vymyslet vec, kvoli kterej sa nebudes otravovat ... ja napriklad zoberem ceruzsku, papier, gumu a robim si skice, alebo ked nemam naladu na kamosov, tak si otvorim flasu, zapnem radio, decentne sa napijem a pocuvam hudbu ... je to take veselejsie, nez iba lezat a nic ...
ja som mal minule podobne stavy pred skuskou a priam magicky mi ako nefajciarovi pomohla cigareta nastalo totalne zlepsenie nalady a vratila sa chut do zivota
Inak je dobre takuto depku riesit nejakymi lahsimi filmami, pripadne serialmi. Ked sa mi toto stane napr. v piatok, tak staci prekonat pociatocnu nechut a vybrat sa na diskoteku s kamosmi, chlast a dobra hudba spravia svoje a bude ti ok, len treba ustrazit promile, lebo na druhy den to bude spat
Ja mam teraz presne tu istu naladu, hranici t ouz s depkou. Ja mam vyhodu aspon ze viem kvoli comu to je, neviem vsak ako proti tomu bojovat...A aktualne ani moc nemam naladu sa z toho dostat..ono to prejde
...a inak ja ked nemam naladu na kamosou a som v bad moode ..tak dam hudbu do ucha a idem sa prejst do prirody ... za dve hodinky vyvetras hlavu a je ti ok ....
Presne..chvilu budes mat depku a potom to bude v poho bo si uvedomis ze teraz mas vlastne moznost vyberu ty vo svojich vlastnych rukach. Viem o com hovorim pred dvoma dnami som cez to presiel