Ako sa da nabrat kondicia ?
-
LacoTT
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa da nabrat kondicia ?
nejake rady ako sa da rychlo nabrat kondicka ... lebo hravam futbal a nejako nevladzem ...
dky moc za pomoc
Re: ako sa da nabrat kondicia ?
behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickouLacoTT napísal:nejake rady ako sa da rychlo nabrat kondicka ... lebo hravam futbal a nejako nevladzem ...dky moc za pomoc
to je najlepsia rada a zas to niekolko krat omilane, spolahlivo fungujeSajmon napísal:behaj kazdy den skoro rano a budes fit s dobrou kondickou
viem a najlepsie ked si niekde pri moriSlayter napísal:to je najlepsia rada a zas to niekolko krat omilane, spolahlivo funguje
behat takto okolo piatej popri plazi a dychat ten morsky vzduch
-
Andi_Cibula
Addict
Už som to v jednej téme písal, lenže tam išlo o rýchlosť nôch, ak ide o výdrž a vytrvalosť, tak toto:
Racius napísal:Dôležité je aj nemať krátke nohy.![]()
A tak ako Cenayus povedal, nejaký čas šprinti, ale tak aby si sa príliš neunavil, potom choď miernym klusom a potom si zase zašprinti. Takto odporúčam trénovať pár mesiacov.
Ja som takto trénoval asi 3 mesiace, keď som vždy bežal do školy, pretože som doma sedel ešte za PC a musel som dohnať meškanie.
-
Shadow_blaster
Light Star
no jo . co je pre teba sprint ?? lebo ja by som sprintom nazval asi tak rychlost od 25 km/h, pri vrchlonych sportovcoch aj 36km/h a pochybujem ze takou rychlostou prebehnes 3 km.. nehnevaj sa je to absurdumShadow_blaster napísal:freerun pre tych ktory nevedia Le Parkour robym ho rok a vydrzim behat 3 km vkuse sprintom(run for a freedom=Le parkour)
-
Shadow_blaster
Light Star
ak raz uvidis co to je parkour tak zbadas neni to absurdne tri km sprintom pri preskakovani orznych prekazok preliezani budov atd myslim tym akonahle si na zemi bezis o dusu a v tom ide najme o to aby si na zemi neboolmike napísal:no jo . co je pre teba sprint ?? lebo ja by som sprintom nazval asi tak rychlost od 25 km/h, pri vrchlonych sportovcoch aj 36km/h a pochybujem ze takou rychlostou prebehnes 3 km.. nehnevaj sa je to absurdum
nedokazal by si behat 3000m sprintom aspon nedavaj bajky do eteru 100m,200m,400m je sprint si vsimni ze ty sportovci vyzeraju ako kuluristi ale ked uz je 800m tak to vyzeraju ako obycajni ludia a ked uz je 5000m a viac je to kost a kozaShadow_blaster napísal:freerun pre tych ktory nevedia Le Parkour robym ho rok a vydrzim behat 3 km vkuse sprintom(run for a freedom=Le parkour)