sw na blokovanie nastaveni siete
-
humanstorm
Medium Expert
sw na blokovanie nastaveni siete
Zdravim vas, nepoznate take nieco co vam zablokuje menit si internetove nastavenia hlavne IP,DNS,PROXY,MASKU a pod??? " aby nebol narocny a hlavne nex je spolahlivy" Vdaka .......tomu kdo poradi ma umna jeden studeny budvar 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja by som to urobil inac...
Nastavenie siete reprezentuje subor ovladacich panelov ncpa.cpl - mal by to byt len tento jeden, iny som nenasiel. Je v C:\windows\system32 a premenuj jeho koncovku z cpl na trebars cpx a ked sa niekto bude pokusat zmenit nastavenie, tak to nenajde tento subor ovladacieho panelu...
ja by som to riesil takto provizorne, nerucim ze to bude fungovat
Nastavenie siete reprezentuje subor ovladacich panelov ncpa.cpl - mal by to byt len tento jeden, iny som nenasiel. Je v C:\windows\system32 a premenuj jeho koncovku z cpl na trebars cpx a ked sa niekto bude pokusat zmenit nastavenie, tak to nenajde tento subor ovladacieho panelu...
-
humanstorm
Medium Expert
Velke THX, len potrebujem to na vsetky mozne OSka " okrem bsd,linux,mac...",t.j. na billdowsi vseho druhumek napísal:ja by som to urobil inac...
Ale aj tak diky moc.Testnem.