Je toto podla vas normalne ?
Je toto podla vas normalne ?
tak moj kamos mi vravel,ze ukradol jednej 14rocnej babe tangace......a ze ked prisiel domov tak ich zacal vonat ,ze vraj sa mu tak zapacili za si s nimi aj vyonanoval...ze to bolo krasne...je to podla vas normalne ? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
no ale je to tak. Už len to že jej ich ukradol je podľa mňa maximálne úbohý prejav jeho puberťáckeho zmýšlania, a ešte to čo s nimi robil.. Preboha, a že 14 ročnej babe? To čo je už za svet? Veď to je ešte decko.2pec napísal:ja som sa snazil to zjemnit...aby chalan nevyzeral ako uchyl ale ty si mu to natrel...ale mas pravdu![]()
tak to mas pravduaudiotrack napísal:no ale je to tak. Už len to že jej ich ukradol je podľa mňa maximálne úbohý prejav jeho puberťáckeho zmýšlania, a ešte to čo s nimi robil.. Preboha, a že 14 ročnej babe? To čo je už za svet? Veď to je ešte decko.
moj nazor.. pre cca 12r chalana, ktory este nikdy v zivote nemal babu, to je normalka..
..aspon takto si cel pricuchnut! 
Za uchylne by som to povazoval, ak by sa jednalo o chlapa cca 30-60r..
alebo ak by tangace ukradol priamo z dotycneho dievcata!
(tj. ze by ju dakde na ulici stiahol, vyzliekol tangace.. a upaloval domov..) 
btw.. ale zaujimalo by ma, ako sa dostal k pouzitym tangam..
Za uchylne by som to povazoval, ak by sa jednalo o chlapa cca 30-60r..
btw.. ale zaujimalo by ma, ako sa dostal k pouzitym tangam..
-
audiotrack
VIP
-
2pec
Light Star
to ze ma 15 ho nijako neospravedlnuje.....aj keby mal 12,18,35....to nemeni nic na tom ze sa sprava cudne!!!!ivan22222 napísal:neviem no...dakomu sa to moze zdat normalne...je mam na to neutralny nazor....lebo berem ze si chcel povonat...len ma sere to ze ich ukradol mimochodom ma 15..a sex este nemal
mne netreba, mne obcas priatelka da na motivaciu, aby som sa k nej vecer rychlo poponahlal..dair napísal:lol hladas navod
Len si neviem predstavit, ako sa k nim dotycny dostal.. jedine ma napada.. ze sa k nim vlupal do bytu a prehraboval sa v kosi so spinavym pradlom.
ne ne..je to jeho kamaratka ze vrajj..skor ich mamy sa poznaju a ze isiel na wc..a tam ze sa kutal v kosi na spodne pradlo hhbrm napísal:mne netreba, mne obcas priatelka da na motivaciu, aby som sa k nej vecer rychlo poponahlal..
Len si neviem predstavit, ako sa k nim dotycny dostal.. jedine ma napada.. ze sa k nim vlupal do bytu a prehraboval sa v kosi so spinavym pradlom.Ktovie, ci nakoniec nezobral tanga jej mamy..