Nový trend: oživovanie starých tém

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je dobré, keď sa obnovujú niekoľkomesačné témy?

Rozhodne áno, treba ich oživovať
37
73%
Podľa mňa je to zbytočné
14
27%

Celkom hlasov: 51

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nový trend: oživovanie starých tém

Príspevok od používateľa audiotrack »

čo si o tom myslíte? Myslíte že niektoré témy sú vydiskutované a mali by odpočívať v pokoji, alebo je dobré keď sa k niektorým s odstupom času vrátime? Podľa mňa je to pri niektorých dobré, ale veci kde sa radí na nejaký problém sú už dávno vyriešené alebo staré (problém pomynul) a potom je to zbytočné naháňanie príspevkov. A na záver pár príkladov:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=44809&start=60
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43319&start=15
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=41476&start=75
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=47862&start=60

juro145: ty nehlasuj :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

to zavisi od toho, o com je dana tema. Predsa nebudeme v lete otvarat temu Vianoce, ale napriek tomu v decembri sa hodi, ked ju ozivime, pretoze je zase aktualna a nezvniknu duplicitne temy :idea:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ono ked tu niekto nie je tak dlho a chce sa vyjadrit k starsej teme....preco nie?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Ono ked tu niekto nie je tak dlho a chce sa vyjadrit k starsej teme....preco nie?
lenže keď sa vyjadrí niekto nový, automaticky tú tému oživí a začnú do nej písať aj ostatní. Aj keď v nej už písali a vyjadrili svoje názory.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ono je rozdiel ci je tema uzavreta (myslim tak ze sa uz autor alebo niekto iny vyjadril ze dik pomohli ste a tak) alebo je taka ze sa do nej da stale v pohode napisat nieco nove... ale v pripadoch o ktorych hovoris sa mi to zda tiez zbytocne, najma ked tu je milion tem o tom ze paci sa mi baba ako ju mam zbalit a pod a teraz do temy ktora uz pol roka zapada prachom niekto napise a potom aj dalsi a uz je to o tom istom a nema to nic s povodnym umyslom pomoct niekomu... a napriklad nic v zlom tato tema je tiez cisto pre spammerov :D
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quentin »

audiotrack napísal:lenže keď sa vyjadrí niekto nový, automaticky tú tému oživí a začnú do nej písať aj ostatní. Aj keď v nej už písali a vyjadrili svoje názory.
no ano ale ak je niekto novy a nevie ze tu taka tema je vyjadri sa k nej az ked bude ozivena.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ako uz napisali ti vyzsie niektore ano niektore nie....zavisi od obsahu a zamerania tej temy....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dead_Warrior napísal:Ako uz napisali ti vyzsie niektore ano niektore nie....zavisi od obsahu a zamerania tej temy....
tak tak, mne osobne sa paci ked sa najde nejaka starsia tema do ktorej mozem prispiet aj ked osobne sa velmi "ozivovaniu" nevenujem. Stale je to lepsie ako zakladat duplicitne temy alebo zakladat temy na styl: Co ste mali na ranajky, Ste prave teraz chori, ...

Co takto dat rank Ozivovatel uzivatelovi juro145 ? On sa ozivovaniu venuje aktivne uz dlhsiu dobu :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

lol ten juro je haluzak :lol: ale niekedy je dobre ked novi uzivatelia chceju prispet aj do starsich tem
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Drago napísal:ale niekedy je dobre ked novi uzivatelia chceju prispet aj do starsich tem
ale odtial potial nie ze niekto uz davno vyriesi problem a on po mesiaci navrhne take riesenie ktore 30 ludi na predoslych stranach uz vyslovilo. Napr. neznasam ked niekto zalozi temu ze ma vyrazku na vtakovi a cele forum vekom pod 15 tam napise ze chod ku doktorovi. To pamatam za starych cias ked novi useri vytiahli snad z 15 strany vo VD daku temu, napr. 1000. uzivatel hojka pritom to bolo stare pol roka a userov tu bolo uz cez 3000.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja som si myslel, ze ste tu narazali na mna ked som si cital daktore veci vo Volnej diskusii a na par som zareagoval...Az potom som si vsimol, ze myslite Erotiku a vztahy... :roll:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Podla mna je to dobre ak sa stare temy ozivuju, je to spestrenie a potom sa tak casto nezakladaju duplicitne temy...
Inak temy ktore su vyriesene by sa mali postupne zamykat, pretoze potom tam vznika zbytocny spam a uz to aj tak nikomu nepomoze...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked je tema vyriesena treba ju zamknut. Ked tema nema hodnotny obsah, nic sa tam neriesi, iba niekto nahana rank tak treba zamknut. Inak je dobre, ked sa ozivuju aj stare temy, ked ma niekto nejaky problem, tak tak si vyhlada temu, precita si co tam je a pokracuje tam.
//juro145 otvara temy bez dvovodu
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

myslim ze je to zbytocne a toho usera,kt. to otvara (juro neviem ake cisla) by mali zabanovat...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to jednoznačne závisí na obsahu, tej ktorej témy. do niektorých sa prispieva takmer nepretržite-napr. http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=20782 a nemyslím, že niekedy vyhasne.

ale, fórum je hlavne o diskusíí a zatiaľ mám pocit, že admini a modi to zvládajú.

ps: audiotrack, a podľa môjho názoru, si nemusel otvárať túto tému, lebo mám taký pocit, že niečo v tomto zmysle sa tu riešilo aj s vyjadrením admina+modov. ale hľadať sa mi to nechce :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

krija napísal:ps: audiotrack, a podľa môjho názoru, si nemusel otvárať túto tému, lebo mám taký pocit, že niečo v tomto zmysle sa tu riešilo aj s vyjadrením admina+modov. ale hľadať sa mi to nechce :wink:
To by musel vyhrabat a ozivit staru temu a to necel :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:To by musel vyhrabat a ozivit staru temu a to necel :wink:
presne tak :lol: to som fakt nevedel že tu také niečo je, nedá sa všetko zaregistrovať.. sorry.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ide o take temy ako napr. Vyvoleni a pod . take su tu uplne zbytocne
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Švíík napísal:Ide o take temy ako napr. Vyvoleni a pod . take su tu uplne zbytocne
presne, nech si idu na pokeca a teraz k veci, podla mna su to LOL-kovia co ozivuju temy ked je to uz davno vyriesena a tomu sa hovori ze NAHANANIE PRISPEVKOV
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

-=wolf=- napísal:presne, nech si idu na pokeca a teraz k veci, podla mna su to LOL-kovia co ozivuju temy ked je to uz davno vyriesena a tomu sa hovori ze NAHANANIE PRISPEVKOV
Ale ked niekto uvidi temu ktora ho zaujme, ale je stara, tak preco by nemohol prispiet svojim nazorom ? :)
Napísať odpoveď