neviem dufal som ze nhl 07 08 09 uz by sa mohla spravit s filmovou grafikou ( normalne upravene hra so zapasou NHL takze mate pocit ako keby ste pozerali NHL )
ten jazyk naozaj omrzi , ale aspon zmena ...
ale ze to ide aj na 32 mb grafiku tak to ma sklamalo , myslim ze GRAFICKy sa to absolutne nezmeni od 07
mno...tak aspoň to na tej mojej kalkulačne ešte pustím ....som kukal nejaké videa na tu 07 a sú to presne tie isté videa ako na 06 len to je vždy iný hráč z iného týmu...
LumberJack napísal:najlepsie je to cez hamachi , lebo ak nemas origos cd tak sa tazko pripojis ,
a v pohode das hamachiovsku ip , a pripojis sa k nemu co robi server .. lahoda lahka
mali by byt aj patch a zostavy stejne
maslo sa pytal, ci sa da hrat nhl06 po LANe. Neviem, ale podla mna je uplne zbytocne spomalovat si hru cez hamachi, ktore vytvori virtualnu LANku. Lepsie je hrat priamo po LAN-neobmedzuje ta to vobec v pripojeni do netu, mas maximalnu rychlost, ktora je mozna po sieti. Maslo-ano, da sa to po LANe, u nas na sieti takto hrame ligu.
ako si mam nastavit cesky komentar na nhl-ke.mam nainstalovanu cesku verziu a uz som nastavil aj jazyk a hladal som asi pol hodiny ale nenasiel som nic. pls poradte
profik napísal:ako si mam nastavit cesky komentar na nhl-ke.mam nainstalovanu cesku verziu a uz som nastavil aj jazyk a hladal som asi pol hodiny ale nenasiel som nic. pls poradte
navod mas na www.lamky.net v teme NHL 07 asi na 10 strane
mam otazku. predal som playstation 2, kde som drtil NHL 07. skvele som si zvykol na ovladanie s gamepadom (joystickom), teraz to hram len na pc na klavesnici a vobec mi to nejde. takez sa chcem opytat, ci to uz hral niekto na PC s gamepadom a ci to je tak, ako na playstation 2? a teda, ci sa s lavym analogom ovlada hrac, a ostatne ci si viem tak isto nakonfigurovat? diks